Detalii despre Hazal Filiz Küçükköse din serialul turcesc “Iarna neagră”. Află totul despre vedeta care joacă rolul Berrak

Publicat pe 09.05.2023 la 20:03 Actualizat pe 09.05.2023 la 20:27

Află totul despre Hazal Filiz Küçükköse din "Iarna neagră", unul dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Detalii despre celebra vedetă.

Hazal Filiz Küçükköse poartă o rochie neagră fără umăr

Detalii despre Hazal Filiz Küçükköse din serialul turcesc “Iarna neagră”

Happy Channel

Hazal Filiz Küçükköse s-a născut pe 9 februarie 1988 în Mersin, Turcia și este în prezent una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara sa natală. A fost căsătorită cu actorul Tuan Tunalı între 2014 și 2018 și este absolventă a Universității din Ankara.

Detalii despre Hazal Filiz Küçükköse din serialul turcesc “Iarna neagră”

Vedeta poate fi urmărită în serialul “Iarna neagră”, din 6 mai, sâmbătă și duminică de la 22:00. Este o producție care a reușit să facă furori. Hazal Filiz Küçükköse și-a început cariera de actriță în anul 2015, fiind printre primele sale apariții televizate într-un rol de excepție. Așa cum arată publicațiile din Turcia jucat în “Dragoste infinită”, fiind un personaj secundar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu multă lume știe că aceasta are o soră geamănă care îi seamănă la perfecție. Potrivit spuselor sale, a fost înlocuită de frumoasa Deniz în câteva secvențe prezente în seria “Sevda”. Nu este de mirare, având în vedere că în copilărie cele două organizau piese de teatru pe care le prezentau întregii familii.

Hazal Filiz Küçükköse a studiat biologie, dar și literatură și chimie în cadrul Universității din Ankara. A fost descoperită de către un regizor care a fost fascinat de fotografiile sale publicate în mediul online. Totul a început cu participarea în cadrul unor castinguri.

“M-am găsit în fața camerelor în timp ce mă pregăteam pentru examenele la biologie.”, a declarat vedeta potrivit seriesturkish.com. A câștigat premiul “Fluturele de aur” în cadrul premiilor “Pantene Golden Butterfly Awards” în anul 2017, dar a și fost nominalizată în cadrul premiilor Turkey Youth Awards pentru producția “Endless love” ca actriță într-un rol secundar. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Iubește animalele, iar acest lucru se observă cu ochiul liber. Deține un câine pe nume Mia și o pisică pe nume Lilly.

Hazal Filiz Küçükköse dovedește că are calități de model

Cu toate că meseria sa de bază este de actriță, nu renunță la ideea de model. Pe rețelele sociale își prezintă ținutele aparte, fiecare dintre acestea având o poveste. Atunci când vine vorba despre modele de mii de euro, prezentate chiar de cei mai în vogă designeri, actrița nu se uită la banii pe care îi scoate din portofel.

Cu toate că a divorțat, nu a dorit niciodată să-și expună motivele despărțirii, însă la momentul respectiv presa a ținut să vorbească despre motivele evidente, certuri infidelitate.

În articolul

Detalii despre Hazal Filiz Küçükköse din serialul turcesc “Iarna neagră”. Află totul despre vedeta care joacă rolul Berrak

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x