Detalii despre noul proiect în care Mert Ramazan Demir urmează să se implice. Ce spun publicațiile din Turcia

Publicat pe 26.07.2024 la 16:19 Actualizat pe 26.07.2024 la 16:41

Mert Ramazan Demir a decis să-și continuie proiectele profesionale și să se bucure în continuare de aprecierea fanilor pe micile ecrane. Află detalii despre noul serial.

actori pe platourile de filmare

Detalii despre noul proiect în care Mert Ramazan Demir urmează să se implice

Profimedia Images

“Tamir Adam” este serialul care îl va aduce încă o dată pe Mert Ramazan Demir în fața fanilor. După succesul pe care l-a avut în Golden Boy – Dragoste rebelă, Acesta continuă să se bucure de succes pe plan profesional. Nu mai este niciun dubiu faptul că formează un cuplu extrem de îndrăgit alături de Afra Saracoglu.

Detalii despre noul proiect în care Mert Ramazan Demir urmează să se implice

Actorul își continuă proiectele profesionale departe de fenomenul Golden Boy - Dragoste rebelă. Acesta încă are zile de relaxare din cadrul seriei, însă nu a ținut să se bucure de vacanță. De altfel, se află pe platourile de filmare pentru producția Tamir Adam.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mert Ramazan Demir urmează să joace personajul Cihan în acest serial. Nu de mult, filmările au început. Edip Tepeli în vârstă de 35 de ani este actorul care joacă rolul fratelui acestuia. Astfel este adusă la viață o poveste extrem de emoționantă a unui tânăr care este arestat pe nedrept.

Actrița Burcu Cavrar va fi cumnata lui Cihan. Aceasta ete recunoscută pentru roluri în "Vicdan" și "Ömer". Scenariul seriei a fost scris de Murat Uyurkulak și Deniz Madanoğlu, pe când Çağrı Vila Lostuvalı stă pe scaunul regizorului.

În ceea ce îl privește pe Mert Ramazan Demir, acesta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, dar a și publicat 70 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări cu diferite branduri, dar și momente simple din zilele sale libere. În ceea ce privește evoluția sa în cadrul seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, acolo a format un cuplu cu Afra Saracoglu. Cu toate acestea, în prezent se spune că s-ar fi despărțit.

Mert Ramazan Demir a plecat în vacanță fără Afra Saracoglu

Continuă să rămână unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, asta în cazul în care nu s-au despărțit. Joacă rolurile principale în Golden Boy – Dragoste rebelă, serial care a reușit să-I cucerească fără doar și poate pe fani.

Chiar dacă au trecut doar două sezoane de când cei doi actori s-au cunoscut, iată că sentimentele lor nu au putut să îi mintă. Pe vremea când actrița se afla pe platourile de filmare, casa i-a fost spartă. Astfel, a fost nevoită să se mute în casa partenerului său. Nu a oferit prea multe detalii în acest sens, însă a mărturisit că a fost extrem de speriată la acea vreme.

“Nu trebuie spus altceva.”, a declarat Mert Ramazan Demir în legătură cu relația pe care se presupune că ar mai avea-o cu Afra Saracoglu. Îmbrăcat într-un tricou alb și cu pantaloni de culoare gri, așa a apărut actorul în fața fanilor. Nu mai este niciun secret că este admirat în lumea întreagă.

În articolul

Detalii despre noul proiect în care Mert Ramazan Demir urmează să se implice. Ce spun publicațiile din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x