Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie verde, de gală. Evenimentul pentru care s-a pregătit vedeta din “Legea familiei”

Publicat pe 23.03.2022 la 11:19 Actualizat pe 23.03.2022 la 11:51

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie verde, de gală și s-a lăsat fotografiată așa. Evenimentul pentru care s-a pregătit vedeta din “Legea familiei” a fost unul important în cariera acesteia.

Dilan Çiçek Deniz poartă părul prins în coadă de cal și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai iubite vedete la momentul actual și acest lucru se observă și pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta continuă să fie o prezență constantă. Cunoscută atât pentru rolul din “Flăcările destinului”, cât și pentru cel din “Legea familiei”, Dilan Çiçek Deniz se poate mândri cu o carieră impresionantă până la vârsta de 27 de ani.

Vedeta a participat în cadrul Vogue Green Carpet Awards și a reușit să atragă toate privirile cu ținuta ieșită din comun.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie verde, de gală

În cea mai recentă postare din mediul online, Dilan Çiçek Deniz apare îmbrăcată într-o rochie verde închis, lungă până în pămât, dar fără mâneci. De asemenea, piesa vestimentară îi lasă la vedere bustul generos, dar și talia de viespe care a consacrat-o.

În cadrul Vogue Green Carpet Awards, vedeta a strălucit pe covorul verde așternut pentru cele mai importante nume din industrie. Peste 60 de mii de comentarii și sute de comentarii au lăsat internauții în dreptul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Încântătoare”, “Cum te simți știind că ești perfectă”, “Draga mea”, “Frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. După vacanța binemeritată alături de logodnicul Thor Saevarsson, Dilan Çiçek Deniz s-a întors în fața camerelor de filmat pentru a-și încânta fanii de pretutindeni. Cei doi au petrecut clipe de neuitat într-un ținut de basm acoperit de zăpadă.

Urmărește “Legea familiei”, de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Dacă fanii erau obișnuiți să o vadă pe actriță în haine cât mai sumare, iată că de data aceasta cei mai mulți dintre ei au avut parte de o surpriză. Dilan Çiçek Deniz a purtat costum de ski ce i-a acoperit întreg corpul, dar și ochelari de soare pentru protecție. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că vedeta din “Legea familiei” este logodită Thor Saevarsson, iar cei doi așteaptă cu nerăbdare clipa în care vor păși împreună spre altar.

Dilan Çiçek Deniz a plecat în vacanță alături de Thor Saevarsson

Dilan Çiçek Deniz a format un cuplu alături de actorul turc Furkan Andıç. Cu toate acestea, cei doi au avut o scurtă poveste de iubire. Ulterior, pe 10 decembrie 2021, s-a aflat că vedeta din “Legea familiei” este logodită cu Thor Saevarsson.

De atunci, cei doi au sărbătorit fericitul eveniment în tot mai multe ipostaze și au făcut publice momentele romantice trăite împreună. Așa s-a întâmplat și cu cele mai noi ipostaze, acolo unde actrița a fost zărită pe pârtie alături de iubitul ei.

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai iubite vedete la momentul actual, cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze atât filmulețe din viața personală, cât și din cea profesională. Cu toate că vedeta nu a anunțat până acum data nunții, internauții așteaptă cu nerăbdare momentul oportun pentru a-i trimite mesaje de felicitare. Până atunci, clipele petrecute în vacanță alături de logodnic fac deliciul tuturor. Thor Saevarsson este la fel de apreciat în mediul online, cu peste 27 de mii de fani

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie verde, de gală. Evenimentul pentru care s-a pregătit vedeta din “Legea familiei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x