Dilan Çiçek Deniz a plecat în vacanță alături de logodnicul Thor Saevarsson. Cum a ales să se îmbrace vedeta din “Legea familiei"

Publicat pe 16.03.2022 la 10:19 Actualizat pe 16.03.2022 la 12:10

Dilan Çiçek Deniz a plecat în vacanță alături de logodnicul Thor Saevarsson și a reușit să-și uimească încă o dată fanii din mediul online. Vedeta din “Legea familiei” s-a îmbrăcat din cap până în picioare și s-a lăsat fotografiată în zăpadă.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie roșie și are părul prins în coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz în serialul turcesc "Flăcările destinului"

Happy Channel

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că frumoasa Dilan Çiçek Deniz este logodită cu Thor Saevarsson. Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz la momentul actual, iar fanii continuă să le aprecieze fotografiile postate.

Așa a fost și cazul ultimelor apariții ale îndrăgostiților, asta pentru că vedeta din “Legea familiei” a plecat în vacanță alături de partenerul său și a reușit să-și uimească audiența încă o dată.

Dilan Çiçek Deniz a plecat în vacanță alături de logodnicul Thor Saevarsson

Dilan Çiçek Deniz și-a uimit din nou fanii din mediul online cu cele mai noi apariții. Vedeta a plecat într-o nouă vacanță alături de logodnicul Thor Saevarsson și s-a lăsat fotografiată în cele mai uimitoare ipostaze. Îndrăgostiții au ales să petreacă mai multe zile într-o locație inedită, la munte.

Pe pârtie, îmbrăcată din cap până în picioare și cu ochelari de ski, așa a apărut vedeta din “Legea familiei” pe pagina personală de Instagram. Dacă de obicei actrița surprinde cu ținute sexy care îi lasă la vedere silueta de invidiat, de data aceasta Dilan Çiçek Deniz a decis să se îmbrace din cap până în picioare și să facă furori pe pârtie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După anunțul logodnei alături de Thor Saevarsson, frumoasa actriță Dilan Çiçek Deniz a continuat să le arate fanilor imagini inedite din fiecare vacanță pe care a petrecut-o alături de logodnicul ei. Cei doi urmează să se căsătorească, asta după ce vedeta a fost cerută în căsătorie în cel mai inedit mod posibil. Imediat, imaginea cu inelul de logodnă a fost postată pe rețelele de socializare, acolo unde fanii nu au putut trece cu vederea gestul de iubire.

Urmărește “Legea familiei”, de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual, iar dovadă stau cei peste 4 milioane de internauți din mediul online care îi apreciază întotdeauna fotografiile și filmulețe.

Dilan Çiçek Deniz a primit un mesaj romantic din partea logodnicului Thor Saevarsson

Cu ocazia zilei sale de naștere, Dilan Çiçek Deniz a primit un mesaj de-a dreptul romantic din partea logodnicului Thor Saevarsson. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar gesturile lor de iubire sunt din ce în ce mai prezente în mediul online.

“Se spune că sufletele pereche nu se întâlnesc din greșeală. Lumina vieții mele, focul meu, păcatul meu, sufletul meu. Îți urez să ai parte de cea mai frumoasă zi de naștere. Ești totul pentru mine.”, a lăsat Thor Saevarsson scris pe pagina personală a logodnicei sale, Dilan Çiçek Deniz. După cererea în căsătorie realizată chiar pe podul Bosfor, relația dintre actrița din “Legea familiei” și Thor Saevarsson a devenit oficială în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat un palton de piele și s-a lăsat fotografiată de iubitul ei. Cum arată vedeta

Cei doi nu au anunțat încă data oficială a evenimentului, însă fanii așteaptă cu nerăbdare o confirmare a faimoasei căsnicii. Până atunci, momentele cu cei doi fac deliciul celor care îi îndrăgesc. La momentul actual, este cunoscut faptul că Thor Saevarsson are un copil dintr-o relație anterioară, însă detaliile nu sunt oferite publicului larg.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a plecat în vacanță alături de logodnicul Thor Saevarsson. Cum a ales să se îmbrace vedeta din “Legea familiei"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât costă un burger cu carne de crocodil: "Trebuie doar puţin rumenit. Românii au gusturi bune la mâncare"
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x