Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările Destinului", imagine rară din copilărie. Cum arăta actrița pe vremea când era doar o fetiță

Publicat pe 20.11.2021 la 12:00 Actualizat pe 20.11.2021 la 00:01

Dilan Çiçek Deniz este cunoscută ca Rüya Yıldırımlar în "Flăcările Destinului", însă puțini știu cum arăta actrița în copilărie. Vedeta și-a scos pozele din sertarul cu amintiri și a postat o fotografie emoționantă pe contul personal de socializare.

Dilan Cicek Deniz poartă o bluză sport și are părul prins în coadă de cal

DIlan Cicek Deniz la ziua de naștere a lui Mehmet Koruturk

Getty Images

Dilan Çiçek Deniz s-a născut la 28 februarie 1995 în Sivas, Turcia. Datorită frumuseții și calităților care nu au părăsit-o niciodată, vedeta a reușit să câștige “Miss Universe Turkey 2014”. Ulterior, talentul ei de actriță și-a spus cuvântul și a devenit una dintre cele mai cunoscute femei din Turcia.

Până la această vârstă, Dilan Çiçek Deniz se poate mândri și cu rolul de scriitoare, având în vedere că și-a publicat versurile într-un volum care a reușit să ajungă la inimile fanilor. Aceasta poate fi urmărită pe micile ecrane în serialul "Flăcările Destinului", film care are în prim-plan trei femei puternice care își schimbă radical viața din pricina unui incendiu.

Serialul “Flăcările Destinului” poate fi văzut pe Happy Channel de luni până vineri de la orele 11.00.

Çiçek Deniz, pe vremea când era doar o copilă

După ce și-a încântat fanii cu aparițiile sale din online, Dilan Çiçek Deniz a vrut să le arate internauților o fotografie extrem de emoționantă de pe vremea când era doar o copilă. Se pare că frumusețea nu îi lipsea nici atunci.

Cu un păr ondulat, scurt, actrița reușea să fure zâmbete la orice pas. Astfel, postarea vedetei nu a rămas fără răspuns căci fanii s-au grăbit să-i lase nenumărate comentarii și aprecieri. De altfel, aceasta are 4.6 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde este extrem de activă.

O altă postare a lui Dilan Çiçek Deniz a impresionat fanii, și anume declarația de dragoste pe care aceasta i-a făcut iubitului ei. Cei doi nu apar foarte des împreună pe rețelele de socializare, astfel că toate lumea s-a bucurat de fericirea celor doi.

Cine este Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz provine dintr-o familie de oameni cu carte, având în vedere că părinții ei sunt profesori. Frumoasa actriță a luat cursuri de actorie în timpul liceului, vreme de trei ani. Ulterior, și-a dat seama că aceasta este pasiunea ei și a dorit să o transforme în realitate.

Cartea pe care actrița a scos-o pe piață este în limba turcă și se intitulează “I thought the sun was my mother”. La 17 ani a participat la un concurs de teatru pe care l-a câștigat fără probleme.

După ce a terminat liceul, Dilan Çiçek Deniz s-a gândit să urmeze o facultate de turism, însă visul ei de a deveni actriță a fost mai presus de orice altceva. Tânăra a fost întotdeauna susținută de familie, astfel că pașii i-au fost întotdeauan presărați cu laude și încurajări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dilan Çiçek Deniz avea doar 15 ani când le-a arătat tuturor talentul ei poetic, astfel că pentru faimoasa vedetă niciun lucru nu a fost prea greu de îndeplinit vreodată. Printre personajele pe care le-a interpretat, se numără și 'Elif' în Güneşin Kızları TV.

În 2016, Dilan Çiçek Deniz a primit Steaua de Aur la “Golden Butterfly Awards” și a reușit să demonstreze încă o dată faptul că este o vedetă care merită să fie pe primele locuri în topurile internaționale.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz din "Flăcările Destinului", imagine rară din copilărie. Cum arăta actrița pe vremea când era doar o fetiță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x