Dilan Çicek Deniz întâlnire romantică cu partenerul. Actrița din “Flăcările Destinului” și Thor Saevarsson formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz

Publicat pe 02.12.2021 la 14:58 Actualizat pe 02.12.2021 la 15:49

Dilan Çicek Deniz, frumoasa actriță din “Flăcările Destinului”, a postat recent o fotografie în mediul online în care apare alături de iubitul ei, Thor Saevarsson. Cei doi sunt îmbrăcați elegant, semn că au avut parte de o întâlnire romantică.

Dilan Cicek Deniz poartă o rochie albastră, fără mâneci

Dilan Cicek Deniz, întâlnire romantică cu iubitul

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz, frumoasa actriță de 26 de ani din Sivas, Turcia, este într-o relație cu Thor Saevarsson de ceva vreme. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și pentru a demonstra acest lucru de curând au postat o fotografie în care apar eleganți și gata să iasă la o întâlnire romantică.

Au postat amândoi aceeași fotografie pe conturile de socializare și au lăsat fiecare câte un comentariu în dreptul ei. Fanii nu au întârziat să apară cu aprecierile și au căzut de acord că cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz la ora actuală.

Dilan Çicek Deniz întâlnire romantică cu iubitul

În cea mai recentă postare din mediul online, Dilan Çiçek Deniz apară alături de iubitul ei, Thor Saevarsson. Cei doi sunt îmbrăcați doar în negru, iar fotografia este realizată în același ton.

Actrița din “Flăcările Destinului” poartă o rochie neagră, fără bretele și are părul desprins și ondulat. Este machiată într-un stil elegant, dar nu foarte strident, iar trăsăturile feței în ies natural în evidență. Cât despre partenerul ei, Thor Saevarsson, acesta are o cămașă neagră, un palton de aceeași culoare. Cei doi par ieșiți din filmele de dragoste, iar fanii nu au întârziat să precizeze acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bucharest date night”, a scris actrița în dreptul postării. “Zeița mea toată din aur.”, a fost replica iubitului ei.

“Cine este de acord că cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri”, „Sunteți nemaipomeniți”, “Ești frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Peste 200 de mii de aprecieri, dar și peste o mie de comentarii a primit actrița din “Flăcările Destinului” în dreptul fotografiei. Aceasta are peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a postat nu mai puțin de 393 fotografii realizate de profesioniști, sau chiar de ea.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson, un cuplu de milioane

Fotografia în care Thor Saevarsson apare alături de Dilan Çiçek Deniz a fost repostată de actrița din “Flăcările Destinului”, însă a primit mai multe aprecieri față de cea inițială.

Thor Saevarsson are peste 14 mii de fani pe contul personal de Instagram și 275 de poze, dintre care cele mai multe sunt realizate în compania partenerei sale.

Actrița s-a născut pe 28 februarie 1995 și a fost la început model, apoi actriță. A câștigat Miss Univers Turcia și a concurat la Miss Universe 2014, ulterior, dar a fost eliminată. Acolo și-a reprezentat țara cu mândrie. Dilan Çiçek Deniz este cunoscută pentru rolurile din “Flăcările Destinului”, “One-Way to Tomorrow” și altele. Părinții actriței sunt profesori. Aceasta a studiat timp de trei ani actoria în timpul liceului. La vârsta de 15 ani, a scris o carte de poezii intitulată “I thought the sun was my mother”, în limba turcă.

La vârsta de 17 ani a participat la un concurs de teatru în liceu și a câștigat premiul cel mare. La facultate a studiat inițial tursim, ulterior îndreptându-se spre literatură.

“Flăcările Destinului”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

În articolul

Dilan Çicek Deniz întâlnire romantică cu partenerul. Actrița din “Flăcările Destinului” și Thor Saevarsson formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x