Dilan Çiçek Deniz și Melisa Döngel fac echipă într-un nou serial. Despre ce este vorba

Publicat pe 10.08.2022 la 12:31 Actualizat pe 10.08.2022 la 13:11

Dilan Çiçek Deniz și Melisa Döngel fac echipă într-un nou serial turcesc, una dintre cele mai așteptate producții din ultima vreme. Despre ce este vorba și ce roluri vor avea cele două actrițe îndrăgite.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie roșie, zâmbește și își ține mâinile împreunate, iar  Melisa Döngel poartă o rochie cu flori și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz și Melisa Döngel

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz și Melisa Döngel se întorc pe platourile de filmare într-o nouă producție turcească, de data aceasta colege pe micul ecran. Este vorba despre una dintre cele mai așteptate serii ale momentului. Două dintre cele mai îndrăgite vedete își vor etala talentul în aceeași poveste ce îi va cuceri cu siguranță pe telespectatori.

Dilan Çiçek Deniz și Melisa Döngel fac echipă într-un nou serial

A apărut deja pe internet primele secvențe din cel mai nou serial turcesc, “Perfect tenant”. Produs de MF YAPIM, este regizat de Yusuf Pirhasan și scris de Nerim Yıldırım. Evenimentele se petrec în apartamentul locuit de frumoasa Dilan Çiçek Deniz. După ce ajunge să trăiască în mijlocul unor evenimente care o îngrijorează, secvențele puzzle ajung să țină cu sufletul la gură și cel mai sceptic telespectator.

Printre cei care fac parte din distribuție se numără Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur și Bennu Yıldırımlar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Fox.com.tr., “Mona” ( Dilan Çiçek Deniz) este o tânără care a crescut la orfelinat. Lucrează pentru ziarul local și întocmește reportaje despre casele care iau foc în Istanbul. Deși îndeplinește aceeași funcție cu “Yakup” ( Serkay Tütüncü), cei doi se îndrăgesc fără să-și spună cu adevărat.

Citește și: Alina Boz și Tarık Emir Tekin fac echipă într-o nouă producție turcească. Despre ce este vorba

După ce revine acasă în urma muncii depuse pe teren, află că proprietarul a dat-o afară. „Leyla”, prietena sa de la orfelint care acum este ofițer de poliție, este obligată să accepte oferta unui bărbat pe care abia l-a întâlnit. Aceasta trebuie să locuiască în casa pe care bărbatul abia a cumpărat-o.

Melisa Döngel surprinde cu frumusețea sa

Cea care ajunge să trăiască acolo este “Mona”, ce observă lucruri ciudate imediat cum pășește acolo. Vecinii ajung să se arate nemulțumiți de faptul că tânăra s-a mutat acolo. Deși își dorește să afle ce se petrece cu adevărată, Mona ajunge să fie implicată în probleme mult mai serioase. Se așteaptă ca serialul să aducă o schimbare în modul de a fi ale producțiilor de acest gen.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

Fanii sunt nerăbdători să le vadă din nou în acțiune pe cele două vedete îndrăgite. Dilan Çiçek Deniz a jucat rolul de protagonistă în serialul “Flăcările destinului”, iar Melisa Döngel în producția “Dragostea plutește în aer”.

Citește și: Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, alături de mama sa pe rețelele sociale. Cum a apărut vedeta

Melisa Döngel are 22 de ani și surprinde de fiecare dată cu frumusețea sa. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram și de fiecare dată reușește să-și scoată în evidență trupul de invidiat. Cele mai recente ipostaze o surprind pe vedetă în vacanță, acolo unde a ales să poarte costum de baie în diverse culori și forme. Vedeta și-a petrecut vacanța în Ceșme, după ce a fost văzută în Bodrum. Are 1.76 cm înălțime și este recunoscută ca actriță și model. Cu toate că are o vârstă fragedă, este cunoscut faptul că actrița a suferit de abuz fizic din partea tatălui său pe când era o copilă. În cele din urmă s-a aflat adevărul, iar lucrurile au devenit normale.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz și Melisa Döngel fac echipă într-un nou serial. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea se schimbă radical. Furtuna Renata va lovi România cu ploi şi vijelii puternice, după valul nefiresc de căldură
a1.ro
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în toiul nopții. Câinele a „simțit” și i-a indicat locul. Ce a urmat
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x