Dilan Cicek Deniz și Thor Saevarsson se căsătoresc. Cum arată inelul de logodnă primit de celebra actriță

Publicat pe 19.03.2022 la 21:00 Actualizat pe 19.03.2022 la 16:11

Relația dintre Dilan Cicek Deniz și Thor Saevarsson devine din ce în ce mai serioasă. Cei doi se căsătoresc, iar dovada stă chiar la mâna frumoasei actrițe din “Flăcările Destinului”. Cum arată inelul de logodnă primit de vedetă.

Dilan Cicek Deniz este îmbrăcată într-o bluză portocalie cu imprimeu negru și are părul prins în coadă de cal

Dilan Cicek Deniz din "Flăcările Destinului" se căsătorește

Happy Channel

Dilan Cicek Deniz și Thor Saevarsson au decis să-și ducă relația de iubire la un alt nivel și au surprins pe toată lumea cu cele mai noi fotografii din online. Se pare că bărbatul a cerut-o de soție pe iubita lui iar ea a acceptat.

Imediat după cererea în căsătorie, actrița din “Flăcările Destinului” a postat o fotografie cu inelul de logodnă pe contul personal de Instagram.

Thor Saevarsson a cerut în căsătorie pe Dilan Cicek Deniz într-un mod cu totul special, iar evenimentul a avut și câteva momente comice.

Dilan Cicek Deniz și Thor Saevarsson se căsătoresc

Vești grozave pentru fanii serialului turcesc “Flăcările Destinului” ! Frumoasa actriță Dilan Cicek Deniz, cea care o joacă pe „Rüya” în serialul difuzat de Happy Channel, se căsătorește cu Thor Saevarsson, bărbatul cu care se află deja într-o relație.

Dilan Cicek Deniz a fost cerută în căsătorie într-un mod cu totul special. După o noapte romantică petrecută în doi la un restaurant, Thor Saevarsson și actrița din “Flăcările Destinului” au coborât din mașina cu care mergeau spre casă.

Motivul? Bărbatul a cerut-o de soție pe iubita lui, iar ea a acceptat cu zâmbetul pe buze. Fotografia cu inelul de logodnă stă mărturie pe contul personal de Instagram al actriței.

“Am zis DA!”, a scris Dilan Cicek Deniz în dreptul fotografiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Felicitări”, “OMG”, “Felicitări, Dilan! Să fii fericită.”, “Felicitări, draga mea”, cam așa sună comentariile pe care actrița le-a primit după ce a făcut anunțul. Cei mai mulți dintre cei care au felicitat-o au fost chiar colegi de-ai actriței de pe platourile de filmare.

Peste 5 mii de comentarii și peste 400 de mii de aprecieri a avut Dilan Cicek Deniz după ce a făcut publică vestea logodnei cu Thor Saevarsson.

Se pare totuși că evenimentul cererii în căsătorie nu a rămas fără întâmplări amuzante, căci o mașină de poliție a oprit în dreptul îndrăgostiților care nu au parcat regulamentar. Până la urmă, organele de specialitate i-au rugat doar să își mute mașina.

Dilan Cicek Deniz și Thor Saevarsson, relație de iubire ca în filme

După cererea în căsătorie și întâmplarea nefericită cu poliția, Dilan Cicek Deniz le-a mărturisit reporterilor că a primit un inel de logodnă și a acceptat fără nicio condiție să fie soția lui Thor Saevarsson.

Actrița din “Flăcările Destinului” nu a fost pregătită pentru surpriza cu care Thor a așteptat-o, dar în cele din urmă și-a dat seama că a fost cea mai frumoasă noapte din viața ei. Cei doi îndrăgostiți nu au stabilit o dată pentru nuntă, însă pregătirile vor veni în curând.

Jurnaliștii nu au putut să nu remarce inelul de logodnă pe care Dilan Cicek Deniz l-a primit din partea lui Thor Saevarsson.

Cei doi au devenit activi în online, asta de când și-au declarat fățiș dragostea ce și-o poartă. Dilan Cicek Deniz a declarat recent că se află în România pentru un proiect aparte la care partenerul ei a muncit din greu. Actrița face parte dintr-o generație de actori tineri și a reușit de-a lungul timpului să iasă în evidență datorită calităților sale pe scenă.

În articolul

Dilan Cicek Deniz și Thor Saevarsson se căsătoresc. Cum arată inelul de logodnă primit de celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x