Dilan Çiçek Deniz spune că n-a găsit partenerul ideal până în prezent. Ce alege vedeta între carieră și viața personală

Publicat pe 22.01.2024 la 09:46 Actualizat pe 22.01.2024 la 11:03

Într-un interviu recent, faimoasa vedetă din Turcia vorbește despre planurile personale și profesionale. Care dintre acestea valorează mai mult pentru Dilan Çiçek Deniz.

actrița poartă părul prins în coadă și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz spune că n-a găsit partenerul ideal până în prezent

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz revine pe micile ecrane într-o nouă poveste de succes cu producția 'Aşk Mevsimi' – Love Season ( Sezonul dragostei), alături de actorul Cem Yiğit Üzümoğlu. Vedeta a răspuns întrebărilor jurnaliștilor în cadrul unei conferințe de presă.

Dilan Çiçek Deniz spune că n-a găsit partenerul ideal până în prezent

Evenimentul a avut loc în Beyoğlu, acolo unde actrița s-a aflat alături de regizorul Murat Şeker și scenaristul Ali Tanrıverdi, dar și de colegul actor Cem Yiğit Üzümoğlu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte entuziasmat[, o să apară filmul pe 2 februarie. Am filmat o producție de dragoste foarte naibă, frumoasă și dulce.”, a declarat actrița. A fost și colegul său de platou ce a menționat câteva cuvinte legate de producția turcească.

Citește și: Transfomarea faimoasei Dilan Çiçek Deniz de-a lungul timpului. Cum arăta la începutul carierei

“Este un film de dragoste care o să încălzească inimile oamenilor și o să le pună un zâmbet pe față în timpurile astea. Așteptăm pe toată lumea.”, a menționat acesta. Dilan Çiçek Deniz joacă rolul Șirin, o pictoriță.

“Este un personaj idealist. Filmul ăsta este despre a fi la momentul potrivit în locul potrivit.”, a declarat vedeta. Dacă ar fi să aleagă între viața personală și cea profesională, vedeta din Flăcările destinului a menționat că întotdeauna își va lăsa cariera pe primul loc.

“Dacă sunt prinsă între dragoste și carieră, mereu o să aleg cariera. Cariera și logica mea sunt întotdeauna cu un pas în față și de obicei sunt eu cea care fuge.”, a completat. A ținut să precizeze faptul că ar putea ierta pe oricine, însă acest subiect nu se poate discuta în cadrul unui scurt interviu.

“Nu mi-am întâlnit încă partenerul de viață, dar dacă ar fi așa, aș prefera. Cred că o să știu când o să-l văd cu sufletul, am încredere în sentimentele mele.”, a spus vedeta. Într-una dintre fotografiile recente, vedeta din Turcia s-a fotografiat cu un prosop alb pe păr, într-un lift.

Dilan Çiçek Deniz este apreciată de fanii din mediul online pentru cea mai recentă imagine publicată

Nu este prima poză de acest gen pe care vedeta o publică în mediul online. A primit mai multe comentarii din partea fanilor, însă nu este de mirare având în vedere faptul că are peste 5 milioane de fani pe contul personal de instagram. A postat până acum peste 400 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă relația a sa, cu colegul de platou Mert Yazıcıoğlu nu a fost încununată cu succes. Este judecată pentru ideea de a-și realizat tot mai multe operații estetice.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu apar în prima producție turcească din 2024. Despre ce este vorba și unde vor putea fi văzuți actorii

“Prințesă”, “Ce femeie frumoasă”, “Suișurile și coborâșurile nu sunt o problemă”, „Frumusețe”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Actrița a îmbrăcat o fustă scurtă albă și un top scurt care i-a lăsat la vedere pieptul. Născută pe 28 februarie 1995 în Turcia, a fost încoronată Miss Universe Turcia în 2014 și a reprezentat țara natală în cadrul aceluiași concurs un an mai târziu.

A jucat în Legea familiei între 2017 și 2021 și în Flăcările destinului între 2020 și 2021. Unele dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual și nu numai.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz spune că n-a găsit partenerul ideal până în prezent. Ce alege vedeta între carieră și viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x