Diren Polatoğulları a participat în cadrul unei ședințe foto. Ipostazele în care a fost surprins actorul din Golden Boy a surprins audiența

Publicat pe 14.04.2024 la 15:30 Actualizat pe 14.04.2024 la 14:57

Diren Polatoğulları a vorbit într-un interviu recent despre motivul pentru care serialul "Golden Boy - Dragoste rebelă" are atât de mult succes atât în Turcia cât și în afară.

Diren Polatoğulları poartă o cămașă albă și un costum negru și stă pe scaun ținând în mână o cruce

Diren Polatoğulları din "Golden Boy - Dragoste rebelă" a participat în cadrul unei ședințe foto

Happy Channel

Diren Polatoğulları joacă rolul „Kazım” în serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă” și este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual. Serialul continuă să aibă cifre impresionante la fiecare difuzare, povestea fiind una modernă, cu mult diferită față de ceea ce se întâmplă până acum.

Diren Polatoğulları din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a participat în cadrul unei ședințe foto

Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir joacă rolurile de protagoniști în serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”, unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale momentului în prezent. Are fani atât în Turcia cât și în străinătate, iar personajele sunt printre cele mai urmărite. Îl putem urmări astfel și pe actorul Diren Polatoğulları cu personajul „Kazım”. Aici are un altfel de accent, o altfel de atitudine și mimică față de ceea ce vedem de obicei pe paginile de socializare sau în alte proiecte profesionale. Este printre cele mai intense roluri ale sale de până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul spune că producția arată de fapt povestea unui fiului unui om bogat ce schimbă viața unei fete tinere. Atunci când cei doi intră într-o căsnicie forțată, totul ia o altfel de întorsătură. Telespectatorii au luat ideea ca fiind una normală și naturală încă de la început, de aceea fiecare episod a reușit să aibă un rating pe măsură. Diren Polatoğulları a menționat că astfel de povești similare se află și în Turcia, mai ales în provinciile din partea de est.

Urmărește "Golden Boy - Dragoste rebelă", miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

“Nu a fost nimic ciudat. Eram îngrijorată pentru personajul meu, sincer, dar nu a fost nimic ciudat.”, a declarat acesta. A punctat ulterior motivul pentru care serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă” are un astfel de succes în comparație cu competitorii săi. Actorul a explicat de ce a reușit povestea să atragă milioane de telespectatori din lumea întreagă.

“Cred că este așa, fiecare dintre personaje are defectele sale. Vorbesc despre protagoniști acum. În special personajul Ferit are defecte logice. În termeni naturali, nu este eroul pe care îl vedem tot timpul. Poți să te enervezi pe el și nu îi vei lua tot timpul apărarea. Ca și telespectator, nu îi vei lua tot timpul apărarea. Orice ar face, nu te enervezi, nu îl urăști, nu îl înjuri. Lucruri ca acestea îmi miros a povești reale. De aceea a devenit încă de la început un bărbat în carne și oase.”, a punctat Diren Polatoğulları.

De asemenea, acesta a vorbit și despre personajele feminine care de asemenea i se par la fel de reale și de autentice.

“Același lucru se întâmplă și cu fetele. Ea ( Seyran) are caracter, dar are defecte câteodată din cauza violenței pe care a experimentat-o cu tatăl său, ca orice ființă umană. Cred că sunt personaje foarte reale. “, a continuat actorul, potrivit Seriesturkish.com.

Unde au avut loc filmările pentru“Golden Boy – Dragoste rebelă”

Potrivit declarațiilor lui Diren Polatoğulları, trei episoade au fost filmate în Gaziantep. Actorii au petrecut mai multă vreme în orașul turcesc.

“Am filmat 3 episoade în Gaziantep. Am petrecut mult timp acolo. Am filmat în locuri pe care nu le cunoșteam. Am fost la hotel, am mâncat. Ne-a plăcut să mâncăm ca o echipă. Desigur, când s-a întâmplat asta, toată lumea s-a înțeles extrem de bine.”, a concluzionat actorul.

În articolul

Diren Polatoğulları a participat în cadrul unei ședințe foto. Ipostazele în care a fost surprins actorul din Golden Boy a surprins audiența

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x