Doinița Oancea, mărturisiri despre ținutele de ”pițipoancă” ale personajului ei din iSerial și din ”O gărmadă de caramele”

Publicat pe 12.09.2017 la 11:31 Actualizat pe 12.10.2017 la 18:11

Iata ce spune Doinita Oancea despre pitipoanca Pamela.

Doinița Oancea s-a alăturat echipei de actori din primul serial românesc filmat integral cu telefonul mobil în al doilea sezon al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, pe care îl puteți urmări integral aici. Ea o interpretează pe Pamela, sora lui Victor (Vlad Gherman). Pamela este o ”pițipoancă” veritabilă.

Despre diferența dintre Doinița și personajul ei din iSerialul realizat de Ruxandra Ion, actrița a vorbit într-un interviu acordat emisiunii ”Happy Night”, de la Happy Channel:

E destul de greu să intru în pielea unui personaj în care nu mă regăsesc deloc. Dar, cred că asta este și provocarea: trebuie să fac în așa fel încât să îi dau viață așa cum trebuie. Iat ținutele <pițiponcești> ale Pamelei: sunt la un pol opus față de ce am jucat până acum”.

Din această toamnă, Doinița Oancea a revenit pe micul ecran în serialul ”O gărmadă de caramele”, ce continuă povestea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”.

Din 16 octombrie, postul de televiziune Happy Channel difuzează ”Păcatul”, care este partea a doua a serialului ”O grămadă de caramele”. În fiecare luni și marți, de la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Doinița Oancea, mărturisiri despre ținutele de ”pițipoancă” ale personajului ei din iSerial și din ”O gărmadă de caramele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • ieri la 18:37
Gokberk Demirci, frumosul actor din “Jurământul”, știe cum să pozeze pentru fanele lui
Happy People • ieri la 13:53
Lucruri neștiunde despre Öznur Serçeler, frumoasa Leyla din „Vis de iubire”. Actrița a vorbit despre momentul căsătoriei și cum și-ar dori să arate acesta
Happy People • ieri la 12:27
Gestul făcut de Adamari Lopez față de fostul soț, Luis Fonsi, la 10 ani de la despărțire. Imaginea s-a viralizat imediat
Happy People • ieri la 11:49
Maite Perroni și-a uimit fanii cu un portret de familie. Actrița și mama sa sunt aproape identice
Happy People • ieri la 11:43
Imagini rare cu Eduardo Palomo și fiica sa, Fiona
Cuisine • pe 22.10 la 15:02
Gogoși pufoase la cuptor cu glazură