“Dragostea plutește în aer” se apropie de final. Care au fost cele mai frumoase momente ale unuia dintre cele mai îndrăgite seriale turcești

Publicat pe 08.10.2022 la 15:39 Actualizat pe 08.10.2022 la 16:14

“Dragostea plutește în aer” se apropie de final. Care au fost cele mai frumoase momente ale unuia dintre cele mai îndrăgite seriale turcești.

Hande Ercel il ține pe Kerem Bursin cu mâinile de obraji

Hande Ercel și Kerem Bursin în rolurile care i-au făcut celebri

Happy Channel

“Dragostea plutește în aer” se numără fără doar și poate printre cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. Datorită comediei romantice prezente pe tot parcursul poveștii, a reușit să captiveze telespectatorii și să-i atragă în lumea celor doi îndrăgostiți, „Eda” și “Serkan”. Cu toate că nici viețile lor nu au fost lipsite de evenimente, în cele din urmă iubirea și-a spus cuvântul.

“Dragostea plutește în aer” se apropie de final

Inedita poveste începe atunci când Eda se bucură pentru bursa de studii pe care a primit-o pentru a pleca în străinătate. Cu toate acestea, un eveniment nefericit vine să-i spulbere visul și să-i demonstreze că planurile fericite se pot risipi doar într-o clipă. Serkan Bolat este un afacerist tânăr și plin de siguranță ce își dorește să continue pe drumul succesului fără nicio remușcare. Acesta este omul pe care Eda încearcă să-l găsească de multă vreme, pentru a-i da socoteală în legătură cu bursa pe care nu a mai primit-o.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", sâmbătă și duminică de la 21:45, doar la Happy Channel

După ce tânăra află că Serkan va urma să țină un discus în fața tuturor colegilor ei, încearcă să-l confrunte, însă de acolo până a se îndrăgosti nebunește unul de celălalt, mai este doar un pas. Serkan recunoaște că a făcut o greșeală eliminând bursele studenților, însă Eda este atât de orgolioasă, încât nu îi acceptă nici scuzele. Aceștia vor începe un joc ce îi va aduce în cele din urmă să-și recunoască sentimentele unul pentru celălalt.

Dacă de cele mai multe ori drama este cea care caracterizează serialele turcești, de data aceasta vedem prezent un umor ce cu greu poate fi trecut cu vederea. Printre actorii care fac parte din distribuție și se bucură în prezent de un enorm succes datorită personajelor interpretate sunt: Kerem Bürsin, Hande Erçel (Eda Yıldız), Melisa Döngel (Ceren Basar), Bige Önal (Selin Atakan), Başak Gümülcinelioğlu (Piril Baytekin), Neslihan Yeldan (Aydan Bolat), Sitare Akbaş (Figen Yildirim), Elçin Afacan ( Melek), Sarp Bozkurt, dar și Evrim Dogan.

“Dragostea plutește în aer”, o poveste cu totul altfel

Kerem Bursin și Hande Ercel joacă rolurile celor doi protagoniști îndrăgiți. Dacă pe platourile de filmare au interpretat cele mai simpatice roluri, în viața reală au devenit la fel de îndrăgostiți unul de celălalt. Cu toate acestea, idila lor nu a durat foarte mult, căci cei doi s-au despărțit mai repede decât ar fi preconizat oricine.

“Dragostea plutește în aer” este un serial turcesc ce a avut premiera pe 8 iulie 2020 și a văzut finalul pe 8 septembrie 2021. De atunci, toți cei care au făcut parte din distribuție și-au construit armate întregi de fani, în special pe rețelele de socializare. Hande Ercel se poate compara acum cu vedete precum Demet Ozdemir, iar Kerem Bursin chiar cu renumitul Can Yaman.

De altfel, cei doi se află în prezent în căutarea de noi proiecte ce urmează să-i aducă din nou aproape de fanii din toată lumea. “Dragostea plutește în aer” a reușit să fie transmis în peste 80 de țări și cerințele ca serialul să fie tradus în limbi diferite față de cea originală sunt din ce în ce mai crescute.

În articolul

“Dragostea plutește în aer” se apropie de final. Care au fost cele mai frumoase momente ale unuia dintre cele mai îndrăgite seriale turcești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x