După succesul din “Legea Familiei”, Aras Bulut Iynemli va interpreta rolul vieții sale. Cum descrie actorul experiența

Publicat pe 08.11.2021 la 12:01 Actualizat pe 08.11.2021 la 12:40

Aras Bulut Iynemli este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Nu doar că a jucat un rol de excepție în serialul “Legea Familiei”, dar următorul proiect al tânărului va reprezenta cel mai important pas din cariera acestuia. Cum descrie actorul experiența.

Aras Bulut Iynemli este îmbrăcat într-una dintre costumațiile specifice serialelor turcești mai vechi

Aras Bulut Iynemli interpretând unul dintre rolurile care l-au făcut celebru în anul 2013

Profimedia

Aras Bulut Iynemli a devenit cunoscut de-a lungul mai multor continente datorită rolului său din serialul turcesc “Legea familiei”. Producători importanți din țara natală, dar și din Asia sunt cu ochii pe tânărul care a reușit într-un timp foarte scurt să se facă remarcat.

După rolul din “Legea Familiei”, Aras Bulut este gata să joace rolul vieții sale atunci când va intra în pielea lui Mustafa Kemal Ataturk, un mare lider al Turcei.

Cu ocazia a 100 de ani de când Turcia a devenit Republică, producătorii de film doresc să marcheze această etapă printr-o peliculă de excepție.

Aras Bulut Iynemli va interpreta rolul vieții sale

Aras Bulut Iynemli a vorbit cu jurnaliștii și a oferit câteva detalii legate de următorul proiect în care va fi implicat și unde oamenii îl vor vedea din nou pe micile ecrane.

„Vom avea un proiect despre Mustafa Kemal Ataturk. Voi interpreta acest rol. Sunt foarte entuziasmat. Este o mare onoare și sunt mândru că pot primi un astfel de angajament. Întreaga echipă este entuziasmată. Nu pot da foarte multe detalii, misiunea noastră este de a-l scoate cât mai bine la lumină pe conducătorul nostru.”, a declarat celebrul actor, conform newsbeezer.com.

Întrebat cum se pregătește pentru rolurile pe care le interpretează, Aras Bulut a declarat: “Prefer să mai las o perioadă, o să explic ulterior.”

Aras Bulut Iynemli s-a născut pe 25 august 1990 în Istanbul și este absolvent al Facultății de Inginerie în Aviație. Deși actorul a urmat o altă facultate, destinul i s-a schimbat total după ce și-a făcut apariția într-o reclamă la fotbalul italian.

"Legea Familiei", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

În 2013, Aras Bulut a jucat rolul unui bărbat cu dizabilități, iar criticii i-au apreciat instant munca depusă. Între 2013 și 2014 a jucat rolul lui “Şehzade Bayezid” în serialul “Magnificent Century”.

Între 2016 și 2017 a împărțit un rol principal cu Çağatay Ulusoy în seria “İçerde”. Ulterior, personajul principal din “Legea Familiei” i-a adus o notorietate neașteptată, fiind astfel recunoscut și iubit de fani din întreaga lume.

Aras Bulut Iynemli și rolurile vieții sale

Deși are doar 31 de ani, Aras Bulut a reușit să se facă remarcat în lumea filmului, astfel că și-a dovedit încă o data capacitățile actoricești cu rolul din filmul “Miracle in the Ward”.

De-a lungul carierei sale, Aras Bulut a câștigat nenumărate premii importante printre care și cel de “Cel mai bun actor” în anul 2020 în cadrul Festivalului Internațional de Film din Izmir.

În anul 2018 a fost onorat cu premiul pentru „Cel mai bun actor” pentru interpretarea sa din producția Cukur, la Best Actors Film Festival. În același an a fost nominalizat pentru aceeși producție pentru „Cel mai bun actor dintr-o serie TV”.

Marea dragoste a lui Aras a fost întotdeauna actoria, motiv pentru care actorul nu a fost căsătorit până acum. Pasiunea pentru domeniul artelor i-a adus lui Aras Bulut İynemli două premii în anul 2011: Antalya Television și TelevizyonDizisi.com pentru rolul său secundar ca Mete Akarsu în serialul de televiziune As Time Goes By.

În articolul

După succesul din “Legea Familiei”, Aras Bulut Iynemli va interpreta rolul vieții sale. Cum descrie actorul experiența

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x