El este Hira Tekindor, celebrul fiu al lui Çetin Tekindor din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cum arată și cu ce se ocupă

Publicat pe 06.03.2024 la 14:42 Actualizat pe 06.03.2024 la 15:22

Hira Tekindor este fiul faimoșilor actori turci, Çetin Tekindor și Zerrin Tekindor. Află totul despre regizorul care în prezent trăiește în Marea Britanie.

actor poartă costum și baston

Çetin Tekindor este celebrul tată al artistului turc Hira Tekindor. Acesta din urmă este implicat de asemenea într-o carieră artistică

Happy Channel

Are doi părinți celebri și acest lucru i-a permis să-și orienteze viața către ceea ce înseamnă în prezent cariera sa. Este regizor și trăiește în Londra, iar studiile sale arată puternica dorință de afirmare în lumea actoriei. El este Hira Tekindor, fiul faimoșilor Zerrin Tekindor și Çetin Tekindor.

El este Hira Tekindor, celebrul fiu al lui Cetin Tekindor din Golden Boy – Dragoste rebelă

Cunoscut în prezent pentru rolul său din serialul care a devenit celebru în lumea întreagă, Çetin Tekindor a ajuns îndrăgit de toți. Puțini știu însă detalii despre fiul său, Hira Tekindor, regizor. A divorțat de actrița Zerrin Tekindor în 1999, însă mărturia iubirii lor a rămas băiatul care în prezent se bucură de aprecierea publicului, la fel ca și părinții săi. Hira Tekindor s-a născut în 1987 și a devenit rapid cunoscut în lumea filmului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A câștigat un premiu important ca și regizor. În 2006 a creat filmul Spider, regizat pentru studiile de atunci și scris chiar de tatăl său, faimosul Çetin Tekindor, după cum arată sabah.com.tr. A studiat pentru a deveni regizor atât în Anglia cât și în Franța și a tradus de-a lungul timpului mai multe piese importante sub îndrumarea unor specialiști în domeniu. În octombrie 2015 a regizat una dintre scrierile clasice ale lui Arthur Miller, “Vies from the bridge”. Aceasta a fost jucată la Oyun Atölyesi. A mai regizat de asemenea și A Streetcar Named Desire, de Tennessee Williams în 2017.

Citește și: Cine e celebra actriță cu care Çetin Tekindor din ”Golden Boy” a fost căsătorit de două ori. I-a dăruit un fiu, Hira

Are peste 20 de mii de prieteni virtuali și de cele mai multe ori este comparat cu părinții săi celebri, atât în ceea ce privește talentul cât și fizicul. În mediul online obișnuiește să publice fotografii cu cei dragi și să se mândrească cu aceștia. Hira Tekindor a fost cel care a regizat și piesa Toz, acolo unde a jucat mama sa.

Zerrin Tekindor: “Nu vreau să par tânără. Vreau să am riduri pe scenă”

Celebra vedetă de teatru a performat în fața publicului londonez grație piese regizate de fiul său, Hira Tekindor. Aceasta a vorbit în fața presei despre identiatea ca actriță și planurile de viitor.

Citește și: Cine e celebra actriță cu care Çetin Tekindor din ”Golden Boy” a fost căsătorit de două ori. I-a dăruit un fiu, Hira

Aceasta a mărturisit că nu-și dorește să rămână tânără pentru totdeauna și că scopul său este să aibă riduri conform vârstei. De asemenea, își sprijină fiul în orice direcție artistică. Între 2007 și 2010 acesta a studiat în cadrul Universității Kent și este născut pe 23 septembrie 1989.

În timpul unei reprezentații, a fost Zerrin Tekindor cea care a oprit piesa de teatru pentru a-și ruga spectatorii să nu mai filmeze. Discuția a cauzat o atmosferă iritantă în sală. Ulterior, pe pagina de socializare a piesei de teatru au apărut mai multe comentarii ale celor care au fost prezenți în sală. Se pare că au fost mulți cei care nu au găsit necesară intervenția actriței. Aceasta are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt din cadrul proiectelor profesionale în care se implică în prezent.

În articolul

El este Hira Tekindor, celebrul fiu al lui Çetin Tekindor din Golden Boy – Dragoste rebelă. Cum arată și cu ce se ocupă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x