Emrah Akduman în ziua nunții. Cum a arătat cea mai frumoasa zi pentru actorul din serialul „Nu mă părăsi”

Publicat pe 03.09.2023 la 18:09 Actualizat pe 03.09.2023 la 18:20

Emrah Akduman în ziua nunții. Cum a arătat cea mai frumoasa zi pentru actorul din serialul „Nu mă părăsi”.

Emrah Akduman poartă un pulover negru și un sacou albastru

Emrah Akduman din serialul “Nu mă părăsi! a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața sa în ziua nunții

Happy Channel

Emrah Akduman face pare din distribuția serialului “Nu mă părăsi” și este unul dintre actorii iubiți ai Turciei. Dacă pe micile ecrane joacă cele mai controversate roluri, în mediul online este extrem de apreciat de internauți. Și-a construit o familie frumoasă și se bucură de succes pe plan profesional.

Cum și-a petrecut Emrah Akduman ziua nunții alături de soția Gökçe Mavuş

Și-a construit o carieră de succes în Turcia, iar pe plan personal este la fel de fericit. Are peste 90 de mii de fani pe contul personal de Instagram și peste 70 de fotografii postate până în prezent. A devenit recent tătic și fotografiile de familie împărtășite cu fanii din întreaga lume au reușit să-l facă pe Emrah Akduman să fie încadrat în categoria bărbaților împliniți.

Urmărește serialul "Nu mă părăsi!", de luni până vineri de la 19:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a căsătorit în luna iunie a anului 2020 cu aleasa inimii sale, iar câteva dintre imagini au fost rapid distribuite pe rețelele sociale. Cei doi au format un cuplu de ceva vreme și au decis să-și unească destinele într-o ceremonie emoționantă. Mireasa a purtat o rochie albă, mulată pe corp, dar și o cordeluță care i-a lăsat părul ondulat să curgă de-a lungul feței. Zâmbetele nu au lipsit de pe chipurile mirilor, iar aprecierile și comentariile de asemenea. Emrah Akduman a purtat un costum albastru închis și a dansat alături de soția sa toată noaptea. La scurt timp, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o călătorie cu barca.

Din pricina COVID-19, Emrah Akduman a ținut să petreacă departe de agitația orașului, așa că luna de miere a fost ținută pe mare. Au înotat în mare, iar fericirea nu i-a părăsit nicio clipă. Cei care le-au fost alături îndrăgostiților în ziua cea mare au fost atât prietenii apropiați cât și familia. Acum actorul se bucură de ideea de a fi tătic pentru prima oară, alături de fiica Adalina.

Detalii inedite despre Emrah Akduman, protagonistul serialului “Nu mă părăsi”

Actorul principal din serialul Nu mă părăsi și-a strâns copila în brațe pentru prima oară în 2022, odată cu venirea acesteia pe lume. I-a lăsat un mesaj emoționant în mediul online, iar fanii nu au întârziat cu aprecierile.

“Draga mea fiică s-a născut chiar la începutul acestui an. Cel mai pur și frumos sentiment în această viață nu poate fi descris în cuvinte. Sentimentele mele sunt de nedescris. Sper ca Dumnezeu să mă țină întotdeauna sănătos lângă copilul meu pentru a-mi face datorita de tată în cel mai bun mod posibil. Am văzut până acum ce înseamnă să faci sacrificii pentru copilul tău și am văzut cât de greu i-a fost soției mele în sarcină. Mamele nu sunt niciodată răsplătite îndeajuns.”, a scris Emrah Akduman pe internet.

În prezent, Emrah Akduman se bucură de liniștea și iubirea familiei și a renunțat pentru o perioadă la platourile de filmare.

“Dacă vor exista proiecte importante, mă voi întoarce pe platourile de filmare, dacă nu, voi sta alături de familie.”, a declarat Emrah Akduman, protagonistul serialului “Nu mă părăsi”. Cât despre soția sa, actorul a descris-o ca fiind o mamă perfectă și o femeie minunată.

În articolul

Emrah Akduman în ziua nunții. Cum a arătat cea mai frumoasa zi pentru actorul din serialul „Nu mă părăsi”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x