Erkan Kolçak Köstendil apare într-o ipostază cum nu mulți l-au văzut. Actorul din "Legea Familiei" s-a fotografiat alături de fiul său

Publicat pe 08.01.2022 la 15:30 Actualizat pe 08.01.2022 la 11:33

Erkan Kolçak Köstendil, Yamaç Koçovalı din “Legea Familiei”, apare alături de fiul său pe rețelele de socializare. Actorul și-a înduioșat urmăritorii cu cea mai nouă fotografie din online.

Erkan Kolçak Köstendil poartă un tricou alb și o vestă albastră

Erkan Kolçak Köstendil în cadrul Locarno Festival din 2018

Profimedia Images

Erkan Kolçak Köstendil din "Legea familiei" apare într-o nouă ipostază pe contul personal de Instagram.

După ce vedeta a decis să ia o pauză din lumea filmului pentru a se ocupa exclusiv de familie, Erkan Kolçak Köstendil s-a fotografiat alături de fiul său și a postat fotografia pe rețelele de socializare.

Postarea actorului a înduioșat mii de urmăritori din întreaga lume și a reușit să-l pună pe bărbat într-o altă lumină față de cea în care era văzut până acum.

Erkan Kolçak Köstendil s-a fotografiat alături de fiul său

Erkan Kolçak Köstendil este un tată devotată și un soț cu principii solide care pune întotdeauna familia pe primul loc. După terminarea filmărilor pentru serialul “Legea Familiei”, actorul a decis că trebuie să-și ia o pauză, asta pentru că fiul său a venit pe lume în vara anului trecut iar prioritățile numărul unu au devenit planurile personale.

Bărbatul a refuzat câteva propuneri de a mai juca în seriale, însă pauza nu va fi definitivă. Cu toate acestea, fanii vor aștepta cu nerăbdare întoarcele lui Erkan Kolçak Köstendil pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, actorul se ocupă de creștrea fiului său cu care își petrece mult timp și pe care îl iubește nespus. Ultima fotografie urcată de acesta pe rețelele de socializare a înduioșat pe toată lumea.

Erkan Kolçak Köstendil s-a născut la 16 ianuarie 1983 în Bursa, Turcia. Și-a început cariera de actor în 2005 și de atunci a reușit să joace în producții foarte mari care au ajuns la inimile telespectatorilor.

Cine este Erkan Kolçak Köstendil

Este căsătorit cu Cansu Tosun din 2018 și împreună au un băiețel care a venit pe lume în 2020.

De-a lungul cariere sale, a reușit să joace și în câteva piese de teatru, acest lucru aducând-i mult mai mare notorietate pe plan profesional.

Cu toate că a luat decizia de a fi aproape de familie și de a-și crește băiețelul împreună cu soția sa, actorul va reveni cu siguranță în atenția celor care îl apreciază.

În articolul

Erkan Kolçak Köstendil apare într-o ipostază cum nu mulți l-au văzut. Actorul din "Legea Familiei" s-a fotografiat alături de fiul său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x