Erkan Petekkaya revine pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 30.11.2023 la 14:00 Actualizat pe 29.11.2023 la 17:46

Erkan Petekkaya le aduce fanilor o nouă surpriză profesională. După succesul înregistrat în O Kız, acesta revine pe platourile de filmare.

Erkan Petekkaya poartă o ținută all-black și stă sprijinit cu spatele de o mașină

Erkan Petekkaya revine pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional

Happy Channel

Erkan Petekkaya se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit să facă o figură frumoasă în Furtună pe Bosfor și alte seriale de succes, apoi a urmat capodopera “ O Kız”, acolo unde a interpretat rolul unui bărbat bolnav mintal.

Erkan Petekkaya revine pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional

Maestrul a revenit pe platourile de filmare pentru filmul Bana Sor, produs de către Tera Film İbrahim Şengil și regizat de Metin Balekoğlu. Actorii au ajuns în districtul Kahta din orașul turcesc Adıyaman pentru cel mai recent proiect profesional. Erkan Petekkaya joacă rolul principal, personajul “Halil”. Se așteaptă a fi o nouă capodoperă, așa cum tot ce-a întreprins acesta până acum s-a dovedit a fi fără doar și poate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Özlem Maden, Zeynep Gülmez, Erdem Kaynarca, Cansu Fırıncı, Enes Külahçı, Umut Karadağ, Aycan Koptur, Sami Aksu, İrem Büğrüoğlu, Nazan Beyazıt și Serbülent Soylu.

În viața personală, Erkan Petekkaya se vede ca un tată responsabil, un bărbat care dorește să-și construiască o relație de prietenie cu băiatul său ( Cem Cano – 19 ani ). Spune că în prezent, autoritatea nu mai reprezintă un atribut în creșterea copiilor, arată Eva.ro. Este de părere că cei care au parte de copilăria din prezent, sunt mai deschiși la noutăți decât cei din generațiile trecute. Cu toate acestea, în casa sa, există și câteva reguli simple pe care fiecare trebuie să le respecte.

Este de părere că subiecte precum cel prezent în serialul “Furtună pe Bosfor” nu au cum să existe cu adevărat în realitate. Cu toate acestea, dacă ar exista, acesta este de părere că fiecare părinte ar ști să ia cea mai bună decizie pentru copilul său în acel moment. Născut pe 11 decembrie 1970, s-a căsătorit cu Didem Petekkaya încă din 2003.

Detalii despre Erkan Petekkaya din Furtună pe Bosfor

Cu fiecare ocazie pe care a avut-o la îndemână, și-a petrecut zilele alături de familia sa. La cea de-a 19-a petrecere a fiului său, acesta i-a făcut o declarație inedită în mediul online. De asemenea, a ținut să spună și câteva cuvinte despre rolul celebru care i-a adus faima internațională.

“Nu aș vrea să mă gândesc la faptul că proiectele oferite au fost din cauza faimei pe care am căpătat-o, ci mai mult pentru că aș putea eu să aduc ceva nou personajului pe care îl interpretez.”, a declarat Erkan Petekkaya, spune seriesturkish.com.

În 2017, actorul a locuit pentru două luni la Los Angeles, acolo unde a adoptat o educație ca actorilor de la Hollywood și a ținut să învețe limba. La acea vreme, s-a zvonit că era pentru prima oară când un actor din Turcia avea o astfel de șansă profesională. A jucat în producții precum Beyaz Gelincik (White Poppies) (2005-07), Sessiz Firtina (Silent Storm) (2007-08) Öyle Bir Geçer Zaman Ki ("As Time Goes By") (2010-12), Dila Hanim (2012-14) și Paramparça (Broken Pieces) (2014-17). Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

În articolul

Erkan Petekkaya revine pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x