Esengül Aypek din Nu mă părăsi și Jocurile iubirii le arată fanilor momente inedite din spatele camerelor. Cum petrece o zi de muncă

Publicat pe 04.02.2024 la 21:00 Actualizat pe 04.02.2024 la 19:34

Esengül Aypek nu ezită să le arate fanilor cum se desfășoară o zi din spatele camerelor, atunci când realizează o sesiune foto. Ce imagini a publicat pe internet.

Esengül Aypek poartă un palton verde

Esengül Aypek din Nu mă părăsi și Jocurile iubirii le arată fanilor momente inedite din spatele camerelor

Happy Channel

Esengül Aypek face parte din distribuția serialelor Nu mă părăsi și Jocurile iubirii. Este una dintre cele mai apreciate vedete la momentul actual în Turcia. Are peste 100 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până acum a publicat peste 40 de fotografii și filmulețe.

Esengül Aypek din Nu mă părăsi și Jocurile iubirii le arată fanilor momente inedite din spatele camerelor

Esengül Aypek a jucat rolul Elif în serialul Beni Affet între 2015 și 2017. A devenit unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia la momentul acela, iar tânăra actriță a primit recunoaștere internațională. De asemenea, joacă și în Nu mă părăsi, acest lucru fiind un alt plus adus carierei sale profesionale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu mă părăsi s-a numărat printre proiectele care au reușit să-i demonstreze capacitățile actoricești. În viața personală, vedeta și-a părăsit căminul din Ankara și a decis să se stabilească în Istanbul. Joacă rolul Zuhal, fiind unul dintre cele mai importante personaje ale poveștii turcești.

“Pentru mine, cariera vine înaintea sentimentelor și relațiilor. Când trebuie să aleg între acestea două, planurile profesionale vin întotdeauna pe primul loc.”, a spus vedeta. A subliniat că ideea de a-și pun cariera pe primul plan nu se va schimba nici măcar în situația în care va găsi persoana perfectă cu care să formeze un cuplu.

“Atâta timp cât există respect, cât nu există imoralitate sau violență, îmi place să impun singură anumite limite. Până la urmă, munca pe care o facem este pentru oameni. Bărbații nu sunt liniari, se pot schimba oricând. De aceea mă gândesc să setez limite.”, a transmis vedeta.

Înainte de a-și face apariția pe micile ecrane în seriale de succes, a obținut diplomă de la Müjdat Gezen din Ankara. Nu se limitează în carieră, barierele sale fiind inexistente în acest sens.

Esengül Aypek are oportunități uriașe în carieră

Și-a început cariera încă din 2015, însă nu a reușit încă de la început să-și dezvolte o carieră impresionantă. Pe parcurs însă, lucrurile s-au schimbat. A jucat rolul Zuhal în “Kaderimin Oyunu” și a jucat alături de Sarp Apak ce a interpretat rolul Mahir.

Primele semne care au dezvăluit că Mahir și Zuhal formează cuplul perfect au fost sesizate în cel de-al 11-lea episod al seriei. Actrița a încercat în acest proiect o nouă abordare a situației.

A îmbrăcat rochia de mirează și astfel a reușit să dezvolte întreaga poveste cu apariția sa în cel de-al 11-lea episod. Beni Bırakma a devenit o adevărată senzație în Bulgaria.

“Sunt foarte fericită că serialul nostru este popular în străinătate.”, a spus vedeta. În mediul online a primit comentarii din partea fanilor, de fiecare dată fiind admirată pentru frumusețe și simplitate. A jucat alături de Akin Akinozu în Jocurile iubirii, acesta din urmă fiind unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia la momentul actual.

Printre momentele pe care le-a surprins pe platourile de filmare, vedeta a lăsat să se observe și clipe de poveste petrecute alături de cei dragi, departe de luminile reflectoarelor.

În articolul

Esengül Aypek din Nu mă părăsi și Jocurile iubirii le arată fanilor momente inedite din spatele camerelor. Cum petrece o zi de muncă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x