Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată

Publicat pe 23.04.2022 la 10:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 09:13

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa. Fanii au fost uimiți să o vadă pe vedetă într-o altă ipostază. Cum arată.

Gizem Arıkan stă pe scaun și pozează. Actrița poartă pantofi roșii cu toc, o rochie neagră midi cu bretele subțiri și își ține mâna la cap

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan este recunoscută pentru rolul din serialul turcesc “Păsări rănite”, acolo unde poartă deseori haine simple, fără a ieși din anonimat. Cu toate acestea, atunci când nu se află pe platourile de filmare, vedeta este o adevărată inspirație pentru tinerele de pretutindeni.

De cele mai multe ori, Gizem Arıkan a fost văzută purtând ținute elegante, care să-i scoate în evidență silueta de invidiat. De data aceasta însă, actrița a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa

Deși are doar 28 de ani, Gizem Arıkan s-a făcut rapid remarcată în lumea cinematografiei datorită rolului pe care l-a îmbrățișat în serialul “Păsări rănite”. Vedeta a reușit să interpreteze un personaj dificil care a scos-o în totalitate din zona de confort. Dacă în cadrul producției, Gizem Arıkan a purtat întotdeauna haine simple, fără culoare, iată că în viața de zi cu zi actrița este total schimbată.

Pe contul personal de Instagram, acolo unde are peste 200 de mii de urmăritori, Gizem Arıkan s-a fotografiat de-a lungul timpului în ipostaze complet diferite care au reușit să-i pună în valoarea frumusețea de fiecare dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa s-a întâmplat și recent, căci vedeta a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată într-un restaurant. Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat acesteia mii de aprecieri și sute de comentarii. De asemenea, Gizem Arıkan nu a uitat să lase și o descriere în dreptul postării.

“Hei! Iubesc micul dejun! Acum fața îmi zâmbește și stomacul îmi este plin.”, a scris Gizem Arıkan. “Ce fată frumoasă”, “Mereu cu zâmbetul pe buze”, “Înger”, au scris internauții. Peste 14 de aprecieri și sute de fani au reacționat pe pagina de socializare a vedetei din “Păsări rănite”. Gizem Arıkan a îmbrăcat o pereche de pantaloni sport de culoare gri, un top alb scurt care i-a lăsat abdomenul la vedere, o bluză de culoare deschisă și adidași casual.

Urmărește “Păsări rănite” de luni până vineri de la ora 18.00, doar la Happy Channel

Pentru a-și întregi ținuta, vedeta a optat pentru o coafură lejeră, cu părul prins în două codițe împletite, dar și o pălărie de culoare roz pal.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, atunci când joacă rolul lui „Meryem”

Drama “Păsări rănite” îi are ca protagoniști pe Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan în cele mai grele roluri de până acum. Serialul se învârte în jurul micuțului “Omer” care a rămas orfan, însă prin întâmplări miraculoase ajunge din nou în casa tatălui său adevărat. “Meryem” încearcă să-i fie întotdeauna aproape și să se comporte ca o soră adevărată, în ciuda faptului că nu au nicio legătură de sânge.

Deși în serialul “Păsări rănite” joacă rolul unei tinere simple, fără prea multe posibilități financiare, în viața reală Gizem Arıkan este adepta outfit-urilor îndrăznește care să-i pună în valoare creativitatea, dar și silueta de invidiat. Cât despre alegerea coafurilor, acestea nu sunt niciodată la fel. Cu părul drept, prins în codițe sau lăsate pe spate, așa se arată publicului frumoasa Gizem Arıkan.

În articolul

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat o ținută sport și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x