Gökberk Demirci a publicat noi fotografii în mediul online. Actorul din “Jurământul” poartă o cămașă de culoare crem deschisă la gât

Publicat pe 29.11.2022 la 11:31 Actualizat pe 29.11.2022 la 12:04

Gökberk Demirci a publicat noi fotografii în mediul online. Actorul din “Jurământul” poartă o cămașă de culoare crem deschisă la gât.

Gökberk Demirci poartă o cămașă albastră și un sacou gri

Gökberk Demirci a publicat noi fotografii în mediul online

Happy Channel

Gökberk Demirci se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să-și facă simțită prezența pe micile ecrane odată cu rolul său din “Jurământul”. La 33 de ani a impresionat cu felul său unic de a-și prezenta personajul telespectatorilor. S-a născut pe 20 octombrie 1989 în Izmit, Turcia și formează un cuplu cu fost sa colegă de platou, Ozge Yagiz.

Gökberk Demirci din “Jurământul” a publicat noi fotografii în mediul online

Ozge Yagiz se numără printre cele mai populare actrițe din Turcia, dar și din Polonia. A reușit să câștige sufletele telespectatorilor odată cu rolul Reyhan în seria “Jurământul”, dar și cu relația de iubire pe care și-a construit-o pe platourile de filmare alături de Gokberk Demirci. În prezent, actrița se bucură de succes în serialul “Baba”, pe când Gokberk Demirci începe un nou proiect profesional pentru care a ținut să lase mai multe fotografii în mediul online.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După o lungă perioadă în care au fost împreună și toată lumea credea că vor ajunge împreună spre altar, iată că îndrăgostiții au urmat calea despărțirii. O vară întreagă și-au petrecut-o fiecare pe drumuri separate, iar din întâmplare destinul i-a adus din nou unul lângă celălalt.

“Prima persoană pe care o sun atunci când am o problemă este Gokberk. Să lucrăm în aceeași profesie ne ajută să ne înțelegem mai bine unul pe celălalt. Amândoi lucrăm foarte mult, iar viața devine uneori foarte dificilă, dar apreciem fiecare moment pe care îl petrecem împreună.”, a declarat Ozge Yagiz într-unul dintre cele mai recente interviuri. Actrița a părăsit proiectul care a făcut-o celebră după doar 2 ani, în ciuda faptului că fanii și-ar fi dorit ca aceasta să-și continue povestea. A preferat să se concentreze pe alte proiecte profesionale ce au reușit fără doar și poate să-i aducă independența.

“Dacă va apărea un proiect interesant ce îmi va permite să revină pe micile ecrane, mă voi întoarce pe platourile de filmare.”, a spus Gokberk Demirci când încă filma pentru “Jurământul”.

Gokberk Demirci își prezintă noul proiect profesional

Cu peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, Gokberk Demirci continuă să-și impresioneze fanii din mediul online. Are peste 70 de fotografii și filmulețe postate până acum, cele mai multe de pe platourile de filmare.

“Dragostea este un lucru uimitor, dar nu ar trebui să fie oarbă. Dragostea pentru mine înseamnă înțelegere și pasiune. Mai mult decât pasiune.”, a declarat Ozge Yagiz într-unul dintre interviuri, potrivit Seriesturkish.com. Printre proiectele pe care actrița le-a încercat de-a lungul timpului s-a numărat și un film animat pentru care și-a împrumutat vocea.

“Când a venit oferta nu voiam să mă implic. Pe moment am zis că e în regulă pentru că-mi place să încerc lucruri noi. Apoi mi-am dat seama că era un film animat și mi-am dat seama că sunt și mai încântată. Iubesc animațiile și cred că pe acesta l-aș vedea de 4 – 5 ori. M-am entuziasmat și mai tare când am aflat că voi fi vocea unei fetițe.”, a spus.

În articolul

Gökberk Demirci a publicat noi fotografii în mediul online. Actorul din “Jurământul” poartă o cămașă de culoare crem deschisă la gât

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x