Gökberk Demirci apare în mediul online înconjurat de o armată de femei. Perioada în care era un bărbat logodit a rămas în trecut

Publicat pe 10.06.2022 la 12:35 Actualizat pe 10.06.2022 la 13:21

Gökberk Demirci surprinde cu o apariție inedită în mediul online. Protagonistul din “Jurământul” apare înconjurat de o armată de femei în cea mai recentă fotografie.

Gökberk Demirci poartă o cămașă albastră și un sacou gri

Gökberk Demirci din "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci se numără printre cei mai iubiți actori din Turcia. De când a fost văzut pentru prima oară pe micile ecrane în celebrul seriale “Jurământul”, acesta a reușit să câștige într-un timp foarte scurt simpatia publicului. A reușit chiar să-și construiască o relație de cuplu solidă alături de partenera sa de platou, Özge Yağız. Cu toate acestea, sentimentele lor au dispărut, iar uniunea a rămas de domeniul trecutului.

Gökberk Demirci apare în mediul online înconjurat de o armată de femei

Gökberk Demirci nu se dezice de la aparițiile în mediul online, acolo unde continuă să-și arate fiecare ipostază impunătoare sau “jucăușă”. De data aceasta îl putem vedea înconjurat de o armată de femei, semn că actorul își continuă nestingherit viața personală. După ce despărțirea de Özge Yağız a venit într-un moment total neașteptat pentru fanii de pretutindeni, iată că o altă veste i-a surprins pe aceștia.

Se pare că speranțele împăcării celor doi sunt de domeniul trecutului, asta pentru că starurile au decis să șteargă orice urmă a prieteniei lor din mediul online. După ce “Reyhan” și “Emir” au venit în atenția publicului cu o poveste de iubire care s-a transformat în realitate, iată că despărțirea a venit chiar înainte de a-și anunța căsătoria.

La scurt timp după ce Özge Yağız a mărturisit într-un interviu sincer pe rețelele de socializare că relația sa merge bine, pozele alături de Gökberk Demirci au fost șterse de pe contul său personal de Instagram. Fanii au sperat până în ultima clipă că totul va reveni la normal. Logodna celor doi a început în luna aprilie a anului 2021 și s-a finalizat după aproximativ un an, conform Newsbeezer.com. Deși Özge Yağız l-a numit pe Gökberk Demirci sufletul său pereche, iată că gesturile au spus până la urmă altceva.

Citește și: Halit Ergenç din “1001 de nopți” își continuă cariera profesională. Unde va putea fi urmărit actorul

“Cateodată ne întrebăm și noi cum putem face totul împreună. Mâncăm împreună, ne uităm la filme...suntem un cuplu amuzant și inseparabil. Chiar și atunci când stau și schimb pământul florilor, el stă alături de mine și își bea cafeaua.”, a spus Özge Yağız.

Planurile de viitor ale lui Gökberk Demirci după finalizarea seriei “Jurământul”

Gökberk Demirci a făcut parte din îndrăgita serie “Jurământul” încă de la început. Cariera sa a luat amploare odată cu personajul său și a reușit să urce pe o pantă ascendentă într-un timp foarte scurt.

Cu toate acestea, cel de-al cincilea sezon al producției va lua sfârșit și îi va lăsa drum liber lui Gökberk Demirci pentru a-și pune în aplicare planurile profesionale de viitor. După ce Özge Yağız a luat decizia de a părăsi platourile de filmare și a se alătura serialului “Baba”, acum a venit rândul lui Gökberk Demirci să-și demonstreze talentul în continuare.

Citește și: Gizem Arikan a ieșit la o cină cu prietenii. Bluza cu flori pe care a purtat-o vedeta din "Păsări rănite" a reușit să atragă atenția

Până atunci, actorul continuă să fie activ în mediul online, acolo unde are peste un milion de fani doar pe contul personal de Instagram. Cât despre viețile sale personale, înainte de a decide să-și continue drumurile separat, Gökberk Demirci și Özge Yağız vorbeau despre planurile de viitor. Faimoasa actriță spunea că își iubește nepoțelul și că și-ar dori să devină mămică în viitor.

“Dacă aș avea propriul meu copil, cât de mult aș putea să-l iubesc?”, a spus Özge Yağız, conform Seriesturkish.com.

În articolul

Gökberk Demirci apare în mediul online înconjurat de o armată de femei. Perioada în care era un bărbat logodit a rămas în trecut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x