Gökberk Demirci apare în sala de forță și fură toate privirile fanelor. Cum arată în prezent actorul din “Jurământul”

Publicat pe 31.08.2022 la 10:45 Actualizat pe 31.08.2022 la 11:25

Gökberk Demirci apare în sala de forță și fură toate privirile. Actorul din "Jurământul" continuă să lucreze la trupul mult visat. Cum arată în prezent.

Gökberk Demirci poartă un tricou închis la culoare și un sacou maro

Gökberk Demirci din "Jurământul"

Happy Channel

Gökberk Demirci se numără printer cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit într-un timp foarte scurt să-și demonstreze talentul odată cu rolul său din serialul “Jurământul”. Deși nu are foarte multe roluri la activ, ceea ce a reușit să arate până acum a fost de ajuns pentru fanii care l-au apreciat din prima secundă.

Gökberk Demirci apare în sala de forță și fură toate privirile fanelor

Dacă protagonistul din “Jurământul” este recunoscut pentru discreția de care dă dovadă atunci când vine vorba despre planurile personale, iată că de data aceasta și-a uimit fanii cu cea mai nouă postare din mediul online. Îmbrăcat lejer și fără barbă, așa apare Gökberk Demirci în cea mai recentă ipostază din sala de forță. Cu zâmbetul pe buze, încântat parcă de viața pe care o duce la momentul actual, actorul și-a surprins încă o dată fanele de pretutindeni.

Urmărește "Jurământul", joi și vineri de la 20:00, doar la Happy Channel

“Ce zâmbet ai”, “Dragul nostru”, “Sunt cea mai mare fană a ta din India”, “Să fii fericit cu Özge o viață întreagă”, “Un domn sportiv a ajuns pe rețelele sociale”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de fani pe contul personal de socializare al actorului. Acesta a primit peste 7 mii de comentarii și peste 100 de mii de “inimioare” care au dovedit încă o dată cât de apreciat este.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a demonstrat că iubirea față de Özge Yağız este mai puternică decât orice ceartă, fanii au rămas impresionați că îndrăgostiții au revenit la sentimente mai bune. Până în prezent, doar câteva imagini au fost făcute publice pe conturile celor doi, la secțiunea Instastory. Deși se aflau în prag de nuntă, Gökberk Demirci și Özge Yağız s-au despărțit la scurt timp după ce și-au declarat sentimentele într-un interviu ce a făcut înconjurul lumii. Cu peste 1 milion de fani pe pagina de Instagram, Gökberk Demirci reușește să rămână întotdeauna la fel de iubit.

Özge Yağız revine pe micile ecrane într-un sezon nou din serialul “Behzat Ç”

Se pare că Özge Yağız revine pe micile ecrane într-un nou sezon al serialului “Behzat Ç”. Cu toate că nu se știu până la acest moment detalii legate de subiect, se pare că pregătirile au început imediat ce actorul Erdal Beşikçioğlu și-a oferit aprobarea pe marginea subiectului. În prezent, frumoasa Özge Yağız continuă filmările pentru serialul “Baba” ( Tata), însă se numără printre artiștii care vor munci pe același platou de filmare în cadrul producției “Behzat Ç”.

“Filmăm pentru Behzat Ç cu Erdal Beşikçioğlu. Ne ajută foarte mult, avem momente foarte plăcute pe platourile de filmare. Abia aștept să urmăresc și eu serialul.”, a transmis vedeta, potrivit Seriesturkish.com. Cât despre perioada în care producția va putea fi urmărită pe micile ecrane, se pare că este vorba despre sfârșitul acestui an.

Citește și: Imagini inedite de la nunta faimoasei Demet Özdemir. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

Pentru acest serial, Özge Yağız va interpreta un rol total diferit decât cele de până acum. Și-a obișnuit fanii cu figuri grațioase de felină, însă acum va apărea schimbată.

“E un personaj care vine în contrast cu cele pe care le joc de obicei. Nu joc personajul cel bun, sunt foarte entuziasmată.”, a transmis vedeta.

În articolul

Gökberk Demirci apare în sala de forță și fură toate privirile fanelor. Cum arată în prezent actorul din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x