Gökberk Demirci face primele declarații despre relația cu Özge Yağz. Ce spune actorul din “Jurământul”

Publicat pe 03.02.2022 la 14:14 Actualizat pe 04.02.2022 la 16:36

Gökberk Demirci face primele declarații despre relația cu Özge Yağz și vorbește despre sentimentele pe care le are față de aceasta. Ce spune actorul din “Jurământul”.

Gökberk Demirci poartă o bluză cu mâneci lungi, închisă la culoare și are o vestă neagră

Gökberk Demirci face primele declarații despre relația cu Özge Yağz

Happy Channel

Gökberk Demirci și Özge Yağz au devenit un cuplu după ce s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul”. Cei doi au ajuns să fie unii dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia, situându-se pe primele locuri în topurile internaționale.

De cele mai multe ori, Gökberk Demirci și Özge Yağz au fost discreți cu povestea lor de iubire, însă de această dată actorul a oferit câteva detalii intime.

Gökberk Demirci face primele declarații despre relația cu Özge Yağz

Gökberk Demirci și Özge Yağz sunt cunoscuți ca fiind discreți în ceea ce privește relația lor de iubire, însă recent îndrăgostiții au oferit câteva declarații picante. Se pare că uneori, cei doi pun la îndoială fiecare lucru din viață, asta pentru că vor să fie siguri că nimic nu este făcut la voia întâmplării.

Conform aksam.com.tr, Gökberk Demirci și Özge Yağz au apărut pe coperta uneia dintre cele mai importante reviste din țara natală și au oferite câteva informații interesante despre parcursul lor emoțional. Se pare că actrița este mai mult decât fericită să intre în pielea unui nou personaj în serialul “Baba”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Lăsați-mă să vă surprind așa cum m-am surprins pe mine. Povestea este despre o familie unită în adevăratul sens al cuvântului. În această poveste, rădăcinile din care venim sunt magice și diferite. Suntem cu toții entuziasmați pentru acest proiect, inclusiv echipa de producție. Suntem norocoși că facem parte dintr-un proiect atât de mare.”, a declarat Özge Yağz conform aksam.com.tr.

În ciuda vârstei, vedeta a jucat în cele mai importante proiecte din Turcia. „Am crescut fizic și spiritual. Am crezut încă de când eram mică. Auzeam tot felul de cuvinte adresate mie, însă am avut nevoie să mă dezvolt în această industrie. Am observat, m-am studiat după fiecare comportament pe care l-am afișat. Am știut când am greșit și când am făcut lucrurile bune. Am încercat să văd ce e bine, nu ceea ce am făcut eu bine.”, a mai spus vedeta.

Gökberk Demirci și Özge Yağz pun totul la îndoială în viața de zi cu zi

“Câteodată punem totul la îndoială, însă ne petrecem fiecare zi împreună și ne bucurăm de fiecare moment. Mâncăm împreună și ne uităm la filme împreună. Suntem amuzanți, suntem un cuplu nedespărțit. Chiar și atunci când schimb pământul plantelor, el îmi spune să iau loc lângă fotoliul pe care stă și se uită la mine cum lucrez.”, a mărturisit Özge Yağz.

Deși continuă să fie discreți în mediul online, Gökberk Demirci și Özge Yağz publică fotografii romantice atunci când se află la întâlnire. Actrița este recunoscută pentru simplitatea ei, chiar și atunci când vine vorba despre machiaj sau alegerea outfit-ului.

Ozge Yagiz s-a născut pe 26 septembrie 1997 în Turcia. A studiat în cadrul Başkent University, specializarea comunicare. A debutat ca și actriță în 2017 cu rolul lui „Zeliha” în „Adını Sen Koy”. În 2019, vedeta a fost distribuită ca și protagonistă în “Yemin” ( Jurământul”), serial difuzat de Happy Channel.

Urmărește “Jurământul” de luni până miercuri de la 20.00, doar la Happy Channel.

În articolul

Gökberk Demirci face primele declarații despre relația cu Özge Yağz. Ce spune actorul din “Jurământul”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x