Gokberk Demirci, într-o zi obișnuită. Cum se îmbracă actorul când nu se află pe platourile de filmare

Publicat pe 26.12.2021 la 20:30 Actualizat pe 26.12.2021 la 17:57

Gökberk Demirci este recunoscut pentru rolul pe care îl are în serialul “Jurământul”, dar și pentru relația de iubire pe care o are cu actrița Özge Yağız. Deși este văzut cel mai des în costum, bărbatul le-a arătat fanilor cum se îmbracă într-o zi obișnuită, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Gokberk Demirci poartă o cămașă albă și are o pisică pe umăr

Gokberk Demirci, într-o zi obișnuită

Happy Channel

Cu toate că este iubit de femeile din toată lumea pentru vestimentația impecabilă pe care o poartă în fiecare episod din “Jurământul”, Gökberk Demirci a ținut să le arate fanilor cum se îmbracă într-o zi obișnuită, atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Actorul este recunoscut pentru pasiunile sale, dar și pentru iubirea ce le-o poartă animalelor. Gökberk Demirci apare destul de des în fotografii alături de micuțele suflete, poze pe care le postează pe contul personal de Instagram.

Deși este într-o relație cu Özge Yağız și cei doi fac totul împreună, actorul nu uită să se bucure și de momentele de singurătate, atunci când poate să se gândească la lucrurile din viața lui.

Cum se îmbracă Gökberk Demirci atunci când nu se află pe platourile de filmare

Gökberk Demirci și Özge Yağız s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului “Jurământul”, serial în care apăreau ca fiind un cuplu. Cei doi au trecut de momentele de timiditate și au reușit în cele din urmă să-și destăinuie sentimentele.

Cel mai probabil, Özge Yağız a fost atrasă printre multe alte calități și de stilul vestimentar al lui Gökberk Demirci, care întotdeauna trebuie să fie la fel de prezentabil pe platourile de filmare. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că actorul a înnebunit fanele din întreaga lume cu aparițiile sale în celebrul serial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, câteodată, bărbatul iese din zona business și se îndreaptă către haine mai casual, atunci când se simte într-adevăr comod și poate purta tot ce își dorește. Recent, acesta s-a fotografiat în blugi, un tricou negru cu imprimeu și o pălărie cum rar a mai fost văzut purtând.

Postarea făcut de Gökberk Demirci pe contul personal de Instagram a strâns peste 32 de mii de aprecieri, iar peste 170 de fane din întreaga lume i-au comentat în dreptul fotografiei.

Ipostaza în care s-au lăsat fotografiați Özge Yağız și Gökberk Demirci din "Jurământul"

După ce și-au anunțat logodna și s-au căsătorit, Özge Yağız și Gökberk Demirci au continuat să-și arate iubirea pe rețelele de socializare, acolo unde fanii așteaptă cu nerăbdare orice informație relevantă despre cei doi.

Özge Yağız și-a anunțat fanii că a renunțat la rolul ei din serialul “Jurământul”, însă ulterior toată lumea a crezut că are legătură cu relația pe care o are cu colegul de platou. Nimic mai fals, căci cei doi se iubesc în continuare și ori de câte ori au ocazia, arată acest lucru și pe internet.

În cele mai recent postări ale celor doi, se poate observa cu ușurință faptul că Özge Yağız este privită de iubitul ei așa cum toate femeile ar vrea să fie privite.

“Jurământul”, de marți până joi de la 9.15, și în weekend de la 17.00, doar la Happy Channel

Özge Yağız și Gökberk Demirci au avut petrecerea de logodnă într-un cadru foarte intim, acolo unde au petrecut până în zori alături de cele mai dragi persoane. Chiar dacă nu au dorit să se afișeze prea mult în online, cei doi îndrăgostiți au postat câteva fotografii din vacanță, acolo unde s-au relaxat după petrecere.

În articolul

Gokberk Demirci, într-o zi obișnuită. Cum se îmbracă actorul când nu se află pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x