Gökberk Demirci și Özge Yağız, fotografii romantice în zăpadă. Cum au fost surprinși îndrăgostiții

Publicat pe 27.01.2022 la 11:33 Actualizat pe 27.01.2022 la 12:20

Gökberk Demirci a postat noi fotografii alături de Özge Yağız după o lungă absență din mediul online. Cum au fost surprinși îndrăgostiții și care a fost reacția fanilor.

Gokberk Demirci poartă o cămașă albastră și stă alături de Ozge Yagiz

Gökberk Demirci și Özge Yağız din "Jurământul"

Happy Channel

După o lungă absență din mediul online, Gökberk Demirci a postat noi fotografii alături de Özge Yağız. Cei doi se bucură de zăpadă și de vremea numai potrivită pentru sporturile de iarnă. Fanii au reacționat imediat și au lăsat mai multe comentarii în dreptul postării actorului.

Dacă până acum Gökberk Demirci s-a lăsat fotografiat doar în ținute office, iată că de această dată fanii au descoprit o altă latură a vedetei.

Gökberk Demirci și Özge Yağız, fotografii romantice în zăpadă

În cele mai noi fotografii din mediul online, Gökberk Demirci poartă haine lejer, de iarnă, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Actorul și-a ales pantaloni gri, sport, un hanorac închis la culoare și o geacă de culoare crem cu guler maro. Pe cap poartă un fes alb, iar bretonul îi iese ușor pe frunte.

Gökberk Demirci se află alături de Özge Yağız într-un peisaj idilic de iarnă și amândoi zâmbesc fericiți, semn că relația lor merge în continuare ca pe roate. Faimoasa actriță poartă un machiaj extrem de simplu, aproape imperceptibil.

“Zăpadă”, a scris Gökberk Demirci în dreptul fotografiei. Prima persoană care i-a lăsat comentariu a fost chiar partenera lui de viață. “Te iubesc, dragul meu”, a scris Özge Yağız.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunteți preferații mei”, “Ce cuplu frumos”, “Regele și regina”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Peste 7 mii de comentarii și peste 200 de mii de aprecieri a primit Gökberk Demirci pentru fotografiile postate. Celebrul actor din “Jurământul” are 1.1 milioane de fani doar pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să lase fotografii personale, dar și de pe platourile de filmare.

Despre relația dintre Gökberk Demirci și Özge Yağız s-a vorbit în nenumărate rânduri, asta după ce actorii s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Cei doi și-au continuat relația de iubire departe de ochii lumii și în ciuda presiunii și-au ținut relația în intimitate.

Gökberk Demirci și Özge Yağız, iubire dincolo de platourile de filmare

Gökberk Demirci și Özge Yağız au format un cuplu în cadrul serialului turcesc „Jurământul”, iar în prezent cei doi actori trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și în viața reală. Iubirea celor doi a atins inimile fanilor din întreaga lume, însă cei doi continuată să fie la fel de discreți ca de fiecare dată.

Gökberk Demirci a topit inimile urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare, când a postat o fotografie într-o ipostază tandră alături de partenera sa, frumoasa Özge Yağız. Cei doi se află într-un peisaj idilic, de iarnă. Cei doi actori celebri s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale serialului „Jurământul”, la începutul anului 2019. La început, cei doi protagoniști ai producției turcești au format un cuplu fictiv datorită scenariului, ca mai târziu să transpună povestea de dragoste de pe micile ecrane și în realitate.

În ciuda faptului că Özge Yağız a părăsit serialul “Jurământul” pentru a-și continua cariera în alte producții, Gökberk Demirci a continuat să joace în seria care i-a înnebunit pe telespectatori.

În articolul

Gökberk Demirci și Özge Yağız, fotografii romantice în zăpadă. Cum au fost surprinși îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x