Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă are un vis măreț. Care este acesta și cum își dorește să-l îndeplinească

Publicat pe 03.05.2023 la 14:10 Actualizat pe 03.05.2023 la 15:24

Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă are un vis măreț. Care este acesta și cum își dorește să-l îndeplinească.

Gülçin Santırcıoğlu poartă o cămașă albă și un sacou negru

Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă are un vis măreț

Happy Channel

Gülçin Santırcıoğlu apare în fața telespectatorilor cu rolul İfakat în serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”. Este unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești la momentul actual, iar rolul vedetei a devenit la scurtă vreme adorat de fanii din lumea întreagă.

Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă are un vis măreț

Intrigile personajului au adus foarte mult suspans de-a lungul timpului, iar scurtele momente de critici s-au evaporat imediat în mediul online. Actrița a reușit să impresioneze cu interpretarea sa, rolul fiind printre cele mai elaborate din carieră. A reușit să țină pasul cu scenariul, indiferent de situațiile profesionale care s-au dezvoltat pe parcurs. Gülçin Santırcıoğlu spune că nu are nicio problemă în a-și scrie propriul scenariu, asta pentru că are vise pe care trebuie să le îndeplinească.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Visul său este de a crea un film, de a reuși să aducă în fața telespectatorilor o poveste nespusă până acum. A oferit câteva detalii pe subiect în cel mai recent interviu.

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, miercuri de la 20:00, doar la Happy Channel

“Nu am destul timp pentru a scrie ceea ce am de spus oamenilor. De fapt, am visul de a crea un film. Sunt povești pe care vreau să le spun. În timp, aceste lucruri vin la suprafață atunci când mă reîntorc în Istanbul. În Kaș, am timp să mă gândesc la tot ce am de zis. Inspirația vine, acel calm, să fiu aproape de natură. Am acest vis. Rămâne doar la latitudinea mea, nu țin neapărat.”, a declarat Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă. Actrița a punctat faptul că în societate există acea presiune față de femei în funcție de vârstă, frumusețe, căsănicie și copii. Cu toate acestea, nu a simțit această idee în mediul familial.

Ce spune Gülçin Santırcıoğlu despre viața de familie

Actrița a subliniat că deciziile pe care le ia în viață alături de cei dragi sunt unanime și contra politicilor care susțin că femeile ar trebui să realizeze doar treburile casnice.

“Am luat o decizie comună cu soțul meu, ce ne dorim de la viață. Încă putem avea copii, dar noi am ales o altă cale față de cea tradițională. Suntem fericiți pentru asta. Aud unele femei care spun că voi regreta. Nu am auzit niciun bărbat să se roage de femei pentru acest lucru. Nu mai întrebați oamenii asta.”, a spus vedeta.

Vedeta este de părere că oamenii pot adresa întrebări incomode după căsnicie, iar soțul său se numără printre persoanele care evită astfel de situații. A specificat faptul că de cele mai multe ori primește întrebări atunci când se plimbă, grație rolului pe care îl joacă în prezent în serialul “Golden Boy – Dragoste rebelă”. A ținut să menționeze faptul că a ajutat o fană în timpul unei sesiuni de cumpărături și a primit doar reacții pozitive ulterior. A fost genul de exemplu pe care aceasta l-a oferit în ceea ce privește actorii în viața reală. Gülçin Santırcıoğlu a simțit că trebuia să specifice ideea în fața jurnaliștilor și a tuturor celor care o urmăresc pe micile ecrane. Are peste 300 de mii de fani ce o urmăresc pe pagina personală de instagram.

În articolul

Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă are un vis măreț. Care este acesta și cum își dorește să-l îndeplinească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x