Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă este atât norocoasă cât și ghinionistă. Despre ce este vorba

Publicat pe 26.02.2024 la 23:30 Actualizat pe 26.02.2024 la 23:06

Gülçin Santırcıoğlu se simte atât ghinionistă cât și norocoasă. Pe plan personal și profesional a reușit până acum tot ce și-a propus.

Gülçin Santırcıoğlu poartă o cămașă albă și un sacou negru

Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă este atât norocoasă cât și ghinionistă

Happy Channel

Gülçin Santırcıoğlu s-a născut în Izmir în 1977 și a petrecut un întreg sezon ca İfakat Korhan în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă ( Yalı Çakını). A devenit una dintre cele mai discutate actrițe ale acestei perioade și a câștigat aprecierea fanilor de pretutindeni.

Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă este atât norocoasă cât și ghinionistă

Și-a construit o carieră de-a dreptul influentă grație rolurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, fiind implicată în totalitate în tot ceea ce a însemnat proiect personal. A mărtiurisit că și cele mai mici schimbări petrecute pe platourile de filmare au reușit să o schimbe și să-i modifice percepția față de această lume ideală a actoriei. A studiat în cadrul conservatorului și a ținut să atragă atenția asupra faptului că tot efortul pe care l-a depus de-a lungul timpului a fost pe cont propriu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că este absolventă a Dokuz Eylül University Performing Arts and Operan Singing Department, faptul că a lucrat concret pe platourile de filmare, i-a îmbogățit experiența Gülçin Santırcıoğlu se află în industrie din 2005 și este cunoscută pentru rolul Hatice în serialul Înainte de sfârșit ( Elveda Rumeli ). A apărut de asemenea în proiecte ambițioase precum Curajul iubirii ( Bir Çocuk Sevdim ), Vieți schimbate ( Kara Ekmek), Putere și glorie ( Diriliş Ertuğrul) și Inima schimbătoare ( Hercai ).

Urmărește Golden Boy - Dragoste rebelă, luni și marți de la 20:00, la Happy Channel

Actrița s-a arătat mai mult decât entuziasmată de a face parte dintr-o echipă atât de puternică. De asemenea, a punctat faptul că studiul la conservator nu este obligatoriu.

“Sunt o persoană căreia îi place să cerceteze și să fiu auto-suficientă. Am jucat cu câteva nume foarte bune. Sunt foarte norocoasă. Una dintre acțiunile lor a meritat întregul studiu la conservator. Nu înseamnă că nu trebuie studiat. Al meu a venit într-un timp dificil. Conservatorul înseamnă o relație între maestru și învățăcel. Câți dintre maeștrii rămân în școală este un lucru discutabil.”, a spus vedeta.

Detalii despre Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy

Vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă a menționat că nu există persoană care să-i poată lua locul în momentul actual, ceea ce a creat o adevărată controversă în mediul online. De asemenea, a punctat că nimic nu este așa cum pare din afară.

Citește și: Afra Saraçoğlu din Golden Boy - Dragoste rebelă a îmbrăcat un costum de baie atipic. Forma pieselor vestimentare se aseamănă cu scoicile

“Când încă eram pe băncile școlii, o persoană cu 4 ani mai mare decât mine era profesorul meu. Nu am studiat în perioada în care Melih Cevdet Anday era profesor. Deci, nu este așa cum pare din afară. Dar am foarte mulți prieteni care au primit o educație bună la școală.”, a declarat vedeta.

Este căsătorită cu inginerul mecanic İbrahim Utku Başyazıcı, care a vorbit într-un interviu recent despre prima sa carte, Güneş Duası (Sun Prayer). Cei doi au sărbătorit cea de-a 10-a aniversare, fiind mai fericiți ca niciodată.

“Nici pretendenții, nici iubirea nu se aflau în planurile mele. În timp ce eram în vacanță, am fost în Kaș ca o a doua locație. Atunci am fost mișcată. Am vorbit și am discutate despre foarte multe subiecte pe drum spre casă. Ne-am căsătorit la Population Directorate în İstiklal Caddesi.

În articolul

Gülçin Santırcıoğlu din Golden Boy – Dragoste rebelă este atât norocoasă cât și ghinionistă. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x