Gülçin Santırcıoğlu din „Golden Boy – Dragoste rebelă” vorbește despre viața personală din afara platourilor de filmare. Cum își vede celebrul rol

Publicat pe 25.04.2023 la 19:38 Actualizat pe 25.04.2023 la 20:38

Gülçin Santırcıoğlu din „Golden Boy – Dragoste rebelă” vorbește despre viața personală din afara platourilor de filmare. Cum își vede celebrul rol.

Gülçin Santırcıoğlu poartă părul coafat într-o parte și o rochie neagră

Gülçin Santırcıoğlu din „Golden Boy – Dragoste rebelă” vorbește despre viața personală din afara platourilor de filmare

Happy Channel

Joacă rolul “Ifakat” în rolul “Golden Boy – Dragoste rebelă” și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. Cu toate că pe micile ecrane arată un alt tip de personalitate, în viața reală este cu totul diferită. În cel mai recent interviu, aceasta a vorbit despre sentimentele sale față de lumea artistică în care se află.

Gülçin Santırcıoğlu din „Golden Boy – Dragoste rebelă” vorbește despre viața personală din afara platourilor de filmare

Joacă rolul “Ifakat” într-una dintre cele mai apreciate seriale din Turcia. S-a născut în 1977 în Izmir și a fost activă în cariera de actriță încă de la începutul anilor 2000. În particular, actrița este cunoscută pentru fiecare rol pe care l-a avut de-a lungul timpului. Printre acestea se numără “Hatice” în seria Elveda Rumeli. Este căsătorită și trăiește în particular o viață simplă. Spune că în ciuda succesului său, a reușit să se dezvolte dincolo de această comunitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel mai recent interviu pentru publicația Sabah, a explicat cum reușește să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. A menționat că în ultimii ani a locuit în Kaș și s-a întors în Istanbul doar pentru a munci. A ținut să precizeze să își dorește ca viața privată să-i fie protejată, dar și că fiecare călătorie cu soțul său este realizată din dragoste. De asemenea, prietenii săi sunt persoane din viața separată comunității de actori.

Cu toate că nu locuiește în marele oraș, spune că este îndrăgostită de Istanbul și declară că este locul perfect pentru a-ți forma o afacere.

“Istanbul este foarte primitor, mi-a oferit tot ce este mai bun. Vreau să repar părțile din Istanbul care mi-au furat energia din viața privată.”, a declarat Gülçin Santırcıoğlu. A vorbit și despre proiectul Antropoz, acolo unde și-a îndeplinit un vis măreț, dar și-a creat și o armată de prieteni pe platourile de filmare.

“Antropoz este un proiect care m-a făcut fericită până la final. Am filmat în Mararis, am iubit scenariul. Distribuția a fost excelentă, cred că rezultatul a fost unul bun.”, a spus vedeta.

Cum vede Gülçin Santırcıoğlu rolul din “Golden Boy – Dragoste rebelă”

Spune că a simțit rezultatul muncii sale cu rolul “Ifakat” din “Golden Boy – Dragoste rebelă” și a vorbit pe acest subiect cu jurnaliștii locali.

“Audiența este obișnuită cu mine să joc anumite roluri. Dar Ifakat este o femeie diferită. Are emoții când iubește și iubește în timp ce are emoții. Telespectatorii încearcă să o înțeleagă pe Ifakat, au înțeles-o, au adoptat-o, desigur, datorită frumuseții muncii. Merge bine, reacțiile față de Ifakat sunt și de nervozitate. Sunt și cei cărora le pare rău de acest personaj.”, a transmis vedeta.

A mai declarat că subiectul unei iubiri interzise este o problemă serioasă, iar fiecare idee de acest gen este fără doar și poate inclusă în serial.

“Încerc să portretizez un astfel de personaj din acest punct de vedere cu rolul meu.”, a mai spus vedeta.

În articolul

Gülçin Santırcıoğlu din „Golden Boy – Dragoste rebelă” vorbește despre viața personală din afara platourilor de filmare. Cum își vede celebrul rol

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x