Halil İbrahim Ceyhan a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 02.05.2023 la 15:26 Actualizat pe 02.05.2023 la 15:53

Halil İbrahim Ceyhan a luat decizia de a renunța la proiectul Moștenirea la finalul celui de-al treilea sezon. Despre ce este vorba.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o cămașă neagră și un sacou gri

Halil İbrahim Ceyhan a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său profesional

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan se numără într-adevăr printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit să câștige simpatia publicului în Rolul lui Yaman, însă în prezent a luat o decizie importantă pentru cariera sa profesională.

Halil Ibrahim Ceyhan a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său profesional

Se numără de fiecare dată pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor și a devenit un simbol al showurilor din Turcia. Cu toate acestea, la finalul celui de-al treilea sezon Moștenirea, Halil Ibrahim Ceyhan a luat decizia de a se îndrepta spre alte proiecte profesionale. Cu toate că nu este o vedetă avidă de a-și împărți viața pe rețelele sociale, recunoaște că și această parte trebuie îndeplinită pentru a supraviețui astăzi în această industrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A ținut să-și arate atât talentul de actor cât și cel de cântăreț și a reușit de fiecare să facă acest lucru cu brio. Indiferente de partenerele pe care le-a avut pe micile ecrane, s-a mulat pe fiecare dintre acestea. Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul turc Birsen Altuntaş, Halil Ibrahim Ceyhan va părăsi platourile de filmare pe care le-a frecventat în tot acest timp. A primit mai multe oferte din partea diferitelor companii și în prezent acesta analizează care dintre opțiuni este cea mai potrivită.

A jucat timp de aproape 3 sezoane rolul lui Yaman, un tânăr bogat ce trăiește în prezent, însă care este chinuit de amintirile trecutului. Cu toate că la început spune că urăște femeile și nu are încredere în niciuna, pe parcurs se îndrăgostește de mătușa lui Yusuf, Seher, și se căsătoreșete cu aceasta. Cei doi trec prin mai multe perioade de cumpănă, iar în cele din urmă Yaman rămâne fără dragostea pe care a căutat-o atâta vreme. Seria Moștenirea a avut premiera pe 7 septembrie 2020 și primul sezon s-a încheiat pe 18 iunie 2021 cu 205 episoade.

Cel de-al doilea sezon a început pe 13 septembrie 2021 și a avut finalul pe 4 iulie 2022 cu 211 episoade, fiind cel mai lung sezon de până acum. Cel de-al treilea sezon a început difuzarea pe 19 septembrie 2022. Pe lângă actorie, Halil Ibrahim Ceyhan se ocupă și de muzică, dar și modeling.

Detalii despre Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea”

Halil Ibrahim Ceyhan a demonstrat că este pasionat de muzică cu fiecare ocazie. A interpretat melodii compuse chiar de el cu fiecare ocazie și a demonstrat că este talentat și în această privință. Cel mai recent eveniment la care a participat a fost un festival din Turcia, acolo unde a avut mii de spectatori. Nici cariera de model nu a fost uitată, asta pentru că pe rețelele sociale continuă să-și demonstreze performanțele și în acest domeniu.

Indiferent de ținutele pe care le alege, reușește să-și strângă aprecieri de la prietenii virtuali. Are peste 1 milion de internauți care îi sunt alături cu fiecare ocazie. A publicat până în prezent peste 60 de imagini și filmulețe, cele mai multe dintre acestea fiind de pe platourile de filmare. Nu a vorbit niciodată despre o posibilă relație.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a luat o decizie radicală în ceea ce privește viitorul său profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x