Halil Ibrahim Ceyhan a optat pentru o ținută de toamnă. Ce a decis să poarte actorul din “Moștenirea”

Publicat pe 20.10.2022 la 09:42 Actualizat pe 20.10.2022 la 10:52

Halil Ibrahim Ceyhan a optat pentru o ținută de toamnă. Ce a decis să poarte actorul din “Moștenirea”.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o bluză neagră cu mâneci lungi

Halil Ibrahim Ceyhan în rolul lui "Yaman" din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan a devenit cunoscut odată cu rolul său din serialul fenomen “Moștenirea”. Deși a reprezentat primul său proiect de mare anvergură a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia. În prezent se află în cadrul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon al producției și își continuă și activitatea pe scenă ca și interpret.

Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” a optat pentru o ținută de toamnă

Dacă până acum Halil Ibrahim Ceyhan era mult mai rezervat în ceea ce privește postările din mediul online, cel mai recent a surprins cu ipostazele sale. Cea mai recentă îl arată pe protagonistul din “Moștenirea” purtând o ținută de toamnă, semn că Turcia întâmpină mult mai devreme vremea friguroasă. Cu peste 800 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acesta a postat până acum peste 60 de fotografii și filmulețe, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața personală.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

Rolul său din “Moștenirea” a reușit să-i surprindă chiar și pe cei mai sceptici, iar după plecarea îndrăgitei Sila Turkoglu, fanii au rămas de partea sa. De asemenea, Halil Ibrahim Ceyhan a rămas la fel de pozitiv în ceea ce privește audiența celui de-al treilea sezon. Episodul 440 este gata să apară în Turcia. Se pare că după moartea lui “Seher”, micuțul “Yusuf” este extrem de dezamăgit. Yaman își dorește ca nepotul său să zâmbească din nou, însă tristețea ce s-a lăsat asupra sa după moartea soției îi îngreunează misiunea.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a îmbrăcat o geacă de piele și s-a lăsat fotografiat într-o zi însorită, departe de platourile de filmare. Ce ipostaze au fost publicate pe internet

Nana, cel mai nou personaj feminim prezent în serial, încearcă să găsească responsabilul pentru nefericirea sa. Cu toate acestea, o situație fără margini o împinge pe tânără să ajungă la Yaman, crezând că el i-a provocat suferința. Nu este prima oară când situația este întoarsă împotriva lui Yaman, însă acum trebuie să lupte pentru a-și dovedi nevinovăția.

Ce spune Halil Ibrahim Ceyhan despre audiența sezonului 3 al serialului “Moștenirea”

Cât despre scăderea numerelor în cel de-al treilea sezon al serialului “Moștenirea”, Halil Ibrahim Ceyhan pare a nu fi foarte îngrijorat.

“Septembrie este o perioadă în care școlile s-au redeschis, iar vacanțele s-au terminat. Cred că este normal. Nu este natural să ne uităm la cifrele din această perioadă și să comentăm pe marginea lor. Sunt diferite producții, s-au lansat altele, toate încep în același timp. Audiențele trebuie să mereu mereu consultate, însă noi acum suntem exact cum eram la început.”, a declarat actorul, potrivit Seriesturkish.com.

Citește și: Merve Çağıran surprinde cu o fotografie in care apare fără machiaj pe față. Cum arată vedeta din "Inimă Rănită"

Pe lângă actorie, Halil Ibrahim Ceyhan are talent și pentru muzică și modelling, iar cea mai recentă aparție a sa pe o scenă a demonstrat cu prisosință acest lucru. Nu este prima oară când actorul le mulțumește fanilor săi pentru ajutorul pe care i l-au oferit de-a lungul anilor.

“Este ceva ce mereu spun, vreau să spun celor care au o problemă cu această meserie. Dacă îți faci meseria bine, este ca orice altă meserie.”, spune faimosul actor de origine turcă. S-a născut în Sivas și a vorbit de foarte puține ori despre viața sa personală.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan a optat pentru o ținută de toamnă. Ce a decis să poarte actorul din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x