Halil İbrahim Ceyhan a postat în mediul online primele imagini din sezonul 3 al serialului “Moștenirea”. Cum arată protagonista ce îi va fi alături pe platourile de filmare

Publicat pe 13.09.2022 la 10:48 Actualizat pe 13.09.2022 la 11:28

Halil İbrahim Ceyhan a postat în mediul online primele imagini din sezonul 3 al serialului "Moștenirea". Cum arată protagonista ce îi va fi alături pe platourile de filmare.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o maletă gri și stă serios

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan continuă povestea începută în cadrul serialului “Moștenirea” și își urmează pașii rămași pentru cel de-al treilea sezon al producției. Cu toate că partenera sa, Sıla Türkoğlu, s-a retras și a decis să urmeze un alt drum profesional în viață, actorul a rămas în continuare fidel proiectului început.

Halil İbrahim Ceyhan a postat în mediul online primele imagini din sezonul 3 al serialului “Moștenirea”

Nu mai este mult până când Halil İbrahim Ceyhan își va reula locul pe micile ecrane în cadrul sezonului 3 al serialului “Moștenirea”. Alături de Nanuka Stambolishvili va continua povestea celor două sezoane trecute. Primele imagini au fost postate chiar de către actor pe pagina personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori își anunță proiectele profesionale.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu peste 800 de mii de fani pe rețeau de socializare, acesta rămâne totuși la fel de discret în ceea ce privește viața sa personală. Are până acum peste 50 de fotografii și filmulețe ce îi demonstrează munca de o viață. Mai bine de 6 mii de comentarii a primit actorul pentru imaginile distribuite din noul sezon al serialului “Moștenirea”. De asemenea, mai bine de 90 de mii de aprecieri au lăsat internauții pentru actorul lor preferat.

“Noroc în noul sezon”, “O să te susținem mereu”, “Violența pe care am văzut-o în cele două sezoane este de ajuns”, „Te așteptăm”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate în cadrul postării. Dacă până acum “Seher” venea ca o ființă blândă ce îi alina lui “Yaman” viața mult prea dificilă, de data aceasta personajul principal vine pentru a-i provoca gândurile. Cât despre actorul Halil İbrahim Ceyhan, acesta spune că prezentul este plin de corupție din cauza modalităților de a comunica pe internet.

“A existat internet până acum? Se citeau multe cărți până acum, se petrecea timp cu familia, se schimbau multe gânduri. Oamenii știau unde se află, unde le este locul. Acum că internetul a luat amploare, totul s-a schimbat din punctul meu de vedere. Am nepoți și obișnuim să ne jucăm foarte mult pe tabletă. Eu mă jucam pe stradă și acest lucru mi-a îmbunătățit copilăria. Te face să-ți creezi o imaginație bogată, îți îmbogățește copilăria.

Citește și: Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” surprinde cu noi proiecte profesionale. Cum apare în mediul online și ce le transmite fanilor

Nepoții mei știu anumite lucruri, dar tot se petrece pe tabletă. Noi obișnuiam să stăm drepți atunci când cineva mai în vârstă intra în cameră. Acum pozițiile copiilor sunt altele, nici măcar nu știu ce se întâmplă în jur pentru că se află pe tabletă.”, a declarat protagonistul din “Moștenirea”, potrivit Aksam.com.tr.

Sezonul 3 al serialului “Moștenirea” vine cu schimbări în distribuție

Nana Stambolishvili este cea care îi va lua locul faimoasei Sıla Türkoğlu în cadrul sezonul 3 al serialului “Moștenirea”. Cunoscută ca și model, se află la primul său proiect televizat. Cât despre prima protagonistă, aceasta a declarat că filmările au adus-o într-o stare teribilă de oboseală. Halil İbrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu au făcut parte din cele două sezoane ale serialului “Moștenirea” ca și protagoniști. Aceștia au format unul dintre cele mai iubite cupluri dintr-o producție televizată, însă istoria lor a luat sfârșit.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a postat în mediul online primele imagini din sezonul 3 al serialului “Moștenirea”. Cum arată protagonista ce îi va fi alături pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x