Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Despre ce este vorba

Publicat pe 29.07.2022 la 12:27 Actualizat pe 29.07.2022 la 13:54

Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare "Moștenirea". Actorul este pregătit să revină pe micile ecrane în noi ipostaze. Cum arată.

Halil İbrahim Ceyhan este îmbrăcat într-un tricou negru cu guler

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să își creeze o imagine perfectă cu rolul din “Moștenirea”. Cu toate că parcursul său în lumea celebrităților este abia la început, acesta și-a construit deja o întreagă armată de fani în toată lumea. După o vacanță binemeritată, a revenit în acțiune alături de colegi.

Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”

Datorită rolului de protagonist din serialul turcesc “Moștenirea”, numele lui Halil İbrahim Ceyhan se aude acum peste tot în lume. A reușit să facă o figură frumoasă în pielea lui “Yaman”, bărbatul dur care nu se lasă înduplecat pentru nimic în lume. Cu toate acestea, atunci când o cunoaște pe “Seher”, lumea lui se schimbă complet și îndrăznește să viseze acum la o altă poveste. Timp de două sezoane, Halil İbrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu au bucurat inimile fanilor ca unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, după anunțul plecării actriței, totul a rămas sub semnul întrebării. Acum multă lume este nerăbdătoare să afle cum va decurge povestea odată cu intrarea unei alte vedete în cadrul proiectului. Până la momentul mult așteptat, Halil İbrahim Ceyhan a postat deja o fotografie de pe platourile de filmare ale serialului “Moștenirea”, sezon 3.

Citește și: Ozge Yagiz își ține admiratorii la curent cu activitățile sale. Aparițiile ei splendide îi fac pe fani să înțeleagă faptul că îi este bine după despărțire

“Suntem mereu cu tine”, “Ești mereu în inimile noastre”, “Cea mai bună persoană care nu este doar un mare actor, cântăreț și mode, dar și o ființă minunată. Noi, fanii, avem un respect imens pentru tine”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani. Cu peste 800 de mii de internauți care îl admiră, nu este de mirare că Halil İbrahim Ceyhan se află pe lista celor mai frumoși actori din Turcia.

Ultima piesă a lui Halil İbrahim Ceyhan, un apel către Sıla Türkoğlu

Cariera lui Halil İbrahim Ceyhan nu este necunoscută celor care îl îndrăgesc și îl apreciază. Pe lângă actorie, acesta este și interpret, dar și compozitor. Reușește cu fiecare ocazie să aducă un suflu nou pieselor sale care sunt ascultate de mii de oameni în fiecare zi. De data aceasta, numele melodiei a făcut să-i facă pe fani să-și pună nenumărate întrebări.

“Deep Missed” ( Îți simt lipsa) este titlul celei mai noi piese lansate de Halil İbrahim Ceyhan. Fanii spun că este un mesaj îndreptat către fosta sa coelgă de platou care a părăsit proiectul înainte de finalizare.

“Melodia mea specială pe care am vrut să v-o aduc de multă vreme, este acum dăruită vouă.”, a transmis protagonistul din “Moștenirea”. Cât despre versuri, acestea fac cu ușurință referirea la Sıla Türkoğlu.

Citește și: Can Yaman, întâlnire la bustul gol pe plajă cu Francesca Chillemi. Cum au fost surpinși cei doi

“Dacă tu fumezi, totul arde în mine/ La revedere, dragostea mea întunecată,/ Îți voi duce dorul înainte să spun la revedere”, sună melodia compusă de Halil İbrahim Ceyhan. Se pare că personajul interpretat de Sıla Türkoğlu va avea o soartă cu mult diferită față de ceea ce așteptau fanii din partea serialului “Moștenirea”. Se zvonește că tot ceea ce a scris actorul a fost îndreptat către partenera sa.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x