Halil İbrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară în calitate de interpret. Protagonistul din “Moștenirea” a cântat piese compuse chiar de el

Publicat pe 26.09.2022 la 10:46 Actualizat pe 26.09.2022 la 15:36

Halil İbrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară în calitate de interpret. Protagonistul din “Moștenirea” a cântat piese compuse chiar de el.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o cămașă neagră și zâmbește

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan nu este doar un actor desăvârșit pe micile ecrane, ci și un cântăreț și un compozitor extraordinar atunci când intră în studioul de înregistrări. Dacă până acum și-a uimit fanii cu rolul său din serialul “Moștenirea”, de data aceasta a venit cu o altă surpriză.

Halil İbrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară în calitate de interpret

Dacă și-a demonstrat capacitățile ca și actor în rolul lui “Yaman” din serialul “Moștenirea”, acum a venit rândul să pășească spre o nouă carieră ca și muzician. Halil İbrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară în calitate de interpret și i-a uimit pe fani cu vocea și mișcările sale. Dacă acest lucru nu era de ajuns pentru a rămâne în continuare pe primele locuri în topurile preferințelor, se pare că versurile cântecelor au fost scrise chiar de el. Acesta este un pas important în cariera sa, dat fiind faptul că cei mai mulți dintre internauți s-au întrebat în repetate rânduri ce va urma după finalizarea producției ce l-a făcut celebru.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, doar la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După două sezoane în care povestea dintre “Seher” și “Yaman” a intrat în sufletele telespectatorilor, de data aceasta sezonul 3 a venit cu o schimbare de personaj. Chiar rolul principal pe care Sıla Türkoğlu îl juca până acum a fost luat de către o altă vedetă. Cât despre Halil İbrahim Ceyhan, acesta s-a arătat de-a dreptul încântat să-și cunoască fanii în calitate de cântăreț. Actorul, născut în Sivas în 1982, s-a arătat de-a dreptul încântat să se prezinte celor care îl îndrăgesc într-o altă formulă.

În interviul care a urmat prestației sale, acesta a declarat: “Sunt foarte fericit. Este o onoare pentru mine să întâlnesc oameni atât de frumoși. Mi-am împărtășit melodiile pe care le-am scris în timpul pauzelor de pe set și la care am lucrat mulți ani. Să văd apreciere din partea lor este un sentiment cu adevărat nou. Sunt foarte fericit.”, a spus actorul, potrivit Seriesturkish.com. Acesta a subliniat că fiecare melodie pe care a interpretat-o e fost scrisă chiar de el. De asemenea, actoria a fost mereu o pasiune de-a sa, încă din copilărie. De asemenea, acesta a scris de mic copil versuri și poezie.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz, actrița din “Flăcările Destinului”, a apărut total transformată în mediul online. Fanii nu au avut ocazia să o vadă așa în filme

Halil İbrahim Ceyhan a menționat faptul că întotdeauna s-a simțit încurajat de către fani să facă acest pas, iar în prezent eforturile sale au dat roade. Oameni din 7 țări diferite au venit să-i urmărească prestanția și s-au bucurat de rezultat.

Halil İbrahim Ceyhan a lăsat un mesaj pentru fosta sa colegă de platou, Sıla Türkoğlu

După anunțul plecării din cadrul serialului “Moștenirea”, Sıla Türkoğlu și-a uimit fanii cu cel mai nou proiect profesional al său, „Kızılcık Şerbeti”. În ultimul său interviu, Halil İbrahim Ceyhan a lăsat să se înțeleagă faptul că îi urează succes fostei sale colege și își dorește ca totul să meargă bine pentru amândoi în viitor.

Citește și: Ozge Yagiz a bifat o apariție surprinzătoare într-un costum roz, din satin. Cum arată topul care îi pune în evidență bustul

“Fiecare își plănuiește cariera artistică așa cum își dorește. Doresc succes tuturor, dar drumul ei merge așa cum ar trebui. Dacă asta trebuie să fac eu, atunci o s-o fac. Sper ca Dumnezeu să le dea tuturor ceea ce vor. Sper să fie plin de succes pentru amândoi. Sper ca drumul ei să fie liber. Sper ca drumul nostru să fie liber.”, a transmis actorul din “Moștenirea”.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară în calitate de interpret. Protagonistul din “Moștenirea” a cântat piese compuse chiar de el

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x