Halil Ibrahim Ceyhan continuă cu proiectul Moștenirea, însă fanii din Turcia s-au arătat dezamăgiți. Care este motivul

Publicat pe 30.06.2023 la 17:00 Actualizat pe 30.06.2023 la 16:48

Halil Ibrahim Ceyhan continuă cu proiectul Moștenirea, însă fanii din Turcia s-au arătat dezamăgiți. Care este motivul.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și un sacou negru

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan, actorul care a rămas fidel serialului “Moștenirea”, continuă cu același proiect și în cel de-al treilea sezon. Timp de două sezoane a interpretat rolul de protagonist împreună cu Sıla Türkoğlu, însă acum partenera de platou i s-a schimbat.

Halil Ibrahim Ceyhan continuă cu proiectul Moștenirea, însă fanii din Turcia s-au arătat dezamăgiți

Actorul trăiește perioada de glorie a vieții sale din punct de vedere profesional. S-a clasat încă de la început pe primele locuri și nu a mai coborât de pe piedestal. Suportul pe care fanii i l-au arătat de-a lungul timpului s-a văzut și în mediul online, acolo unde Halil Ibrahim Ceyhan a continuat să posteze fotografii și filmulețe de pe platourile de filmare. Cel de-al treilea sezon al serialului “Moștenirea” continuă și în România, putând fi văzut chiar pe Happy Channel.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie în mediul online. Protagonistul din “Moștenirea” a optat pentru o ținută all-white

Cu toate acestea, deși în Turcia s-a anunțat difuzarea unor noi episoade, reprezentanții au venit cu o veste mai puțin plăcută pentru telespectatori. Aceștia vor trebui să revadă anumite scene, până când totul va fi pus la punct și va reintra în normal.

“Au fost realizate schimbări de ultim moment ce nu țin de noi.”, se arată pe pagina oficială a serialului. Are 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram și continuă să-și înmulțească prietenii virtuali. Datorită succesului pe care serialele turcești le au pe plan internațional, actorii primesc tot mai multă vizibilitate în mediul online. Tot mai multe țări sunt interesate de astfel de subiecte, iar producțiile încep să fie difuzate atât în engleză, cât și în spaniolă sau arabă.

Există și topuri care sunt alcătuite exclusiv prin voturile online, iar unul dintre acestea este Top face in the world 2023. O surpriză neașteptată a fost ca Halil Ibrahim Ceyhan să se afle pe primul loc. În cel de-al treilea sezon, acesta este acompaniat de către Nana Stambolishvili.

Halil Ibrahim Ceyhan surprinde cu ținute aparte

Nu este singura dată când Halil Ibrahim Ceyhan reușește să se facă remarcat prin ținutele purtate în mediul online. Într-o fotografie urcată pe pagina sa personală, vorbim despre un hanorac de culoare albă și pantaloni gri. Ochelarii de soare negri i-au întregit alegerile. Peste 5 mii de comentarii au fost lăsate din partea celor care îl îndrăgesc.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a îmbrăcat o geacă de piele și s-a lăsat fotografiat într-o zi însorită, departe de platourile de filmare. Ce ipostaze au fost publicate pe internet

“Distanța nu contează dacă tu ești în inimile noastre. Fanii adevărați vor fi mereu alături de tine, amintește-ți asta.”, “În actorie nu este vorba doar să fii emoțional. Contează să ții acea emoție în frâu și să ai grijă să o transmiți către public așa cum trebuie și așa noi știm cât de valoros ești.”, “Strălucești în alb pentru că inima ta e pură. Sunt așa onorată să fiu fana ta, ești cel mai bun actor pe care l-am văzut vreodată.”, au fost doar câteva dintre cuvintele scrise de fani.

În ceea ce o privește pe Sila Turkoglu, aceasta își continuă ascensiunea în mediul online, acolo unde postează nenumărate fotografii și filmulețe. Dacă până acum era mai retrasă, de data aceasta lucrurile stau altfel. Îmbrăcată în ținute provocatoarea, defilează ca și cum s-ar afla pe podium.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan continuă cu proiectul Moștenirea, însă fanii din Turcia s-au arătat dezamăgiți. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x