Halil Ibrahim Ceyhan, despre relația pe care o are cu Sila Turkoglu. Actorul a spus adevărul

Publicat pe 16.11.2021 la 09:43 Actualizat pe 16.11.2021 la 13:48

Halil Ibrahim Ceyhan și Sila Turkoglu formează un cuplu în celebrul serial “Moștenirea”, însă fanii de pretutindeni și-ar dori să-i vadă pe cei doi împreună și în realitate. Actorul a răspuns la întrebările celor care îl îndrăgesc și a spus adevărul despre relația pe care o are, de fapt, cu colega lui de platou.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Halil Ibrahim Ceyhan și Sila Turkoglu formează unul dintre cele mai iubite cupluri de pe micile ecrane. Cu toate acestea, fanii își doresc să-i vadă împreună și în realitate, astfel că de cele mai multe ori, aceștia primesc întrebări din partea celor care îi îndrăgesc în legătură cu natura relației lor.

Iată că Halil și Sila au decis că este momentul să spună tot adevărul, astfel că fanii au rămas impresionați de modul în care cei doi au controlat situația.

"Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar pe Happy Channel

Astfel, de acum, cei care vor vrea să știe adevărul, vor afla din răspunsurile actorilor din “Moștenirea”.

Halil Ibrahim Ceyhan și Sila Turkoglu formează un cuplu

Halil Ibrahim Ceyhan, unul dintre cei mai carismatici actori din Turcia, a răspuns recent la întrebările jurnaliștilor care au fost curioși să afle care este de fapt relația actorului cu colega lui de platour, Sila Turkoglu.

Printre multele curiozități ale reporterilor, Halil a răspuns și la întrebarea legată de relația de iubire pe care se presupune că ar avea-o cu Sila Turkoglu.

Bărbatul a mărturisit că din cauza pandemiei de COVID-19 trebuie să filmeze neîntrerupt, iar perioadele petrecute pe platourile de filmare sunt mult mai lungi decât de obicei. De asemenea, acesta spune că toți oamenii aflați acolo sunt supuși riscului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Pentru a nu fi separați prea multă vreme de fani, punem toată energia pe care o avem în acest proiect. Muncim zi și noapte. Avem ore lungi de muncă.”, a declarat actorul.

“Suntem pe set șase zile pe săptămână. Este foarte obositor.”, a continuat acesta.

Cu toate acestea, Halil Ibrahim Ceyhan spune că Sila Turkoglu este o fată muncitoare care nu se vaită niciodată atunci când trebuie să muncească în plus, asta pentru că iubește ceea ce face. După ce și-a descris colega într-o manieră care i-a impresionat pe jurnaliști, Halil Ibrahim Ceyhan a zâmbit și a spus că orice om pasionat ar trebui să facă ceea ce face colega lui.

Halil Ibrahim Ceyhan despre relația cu Sila Turkoglu

“Avem o relație excelentă atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. Știm cum să avem grijă unul de altul și putem să ne corectăm greșelile fără să ne rănim. Pot să spun chiar că sunt cel mai noroc bărbat din lume pentru că joc alături de ea. Energia noastră bună se transmite și telespectatorilor, de aceea personajele noastre sunt atât de iubite.

Asta poate duce la multe supoziții.”, a răspuns Halil Ibrahim Ceyhan destul de evaziv. După ce actorul a vorbit mai multe despre colega lui decât despre el, fanii au căzut imediat de acord că dragostea de pe platourile de filmare, este cu siguranță transmisă și în realitate.

Halil Ibrahim Ceyhan se descrie ca fiind o persoană căreia nu-i place monotonia și întotdeauna alege să-și testeze răbdarea și puterea de muncă. Deși mai întâi a fost cunoscut ca și cântăreț, iată că bărbatul preferă să joace și să se afle pe platourile de filmare.

“Prefer să joc. Poți să intri în pielea mai multor personaje.”, a mărturisit acesta.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan, despre relația pe care o are cu Sila Turkoglu. Actorul a spus adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x