Halil Ibrahim Ceyhan, despre rolul lui Yaman din “Moștenirea”. Care sunt asemănările și deosebirile între actor și celebrul personaj

Publicat pe 31.03.2022 la 10:00 Actualizat pe 31.03.2022 la 09:14

Halil Ibrahim Ceyhan a câștigat inimile telespectatorilor cu rolul lui Yaman din serialul “Moștenirea”, iar oamenii îl compară inevitabil cu celebrul personaj. Care sunt asemănările și deosebirile între cei doi.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și are un costum negru

Halil Ibrahim Ceyhan, despre rolul lui Yaman din “Moștenirea”

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia la momentul actual. Bărbatul a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul lui Yaman în serialul “Moștenirea”. Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Halil Ibrahim Ceyhan este apreciat de fanele de pretutindeni.

Astfel, dat fiind notorietatea pe care personajul a căpătat-o, este foarte ușor pentru fani să-l compare pe actor cu Yaman. În serial, acesta își arată rareori sentimentele, așa că cei care îl urmăresc sunt curioși să afle dacă bărbatul este la fel în viața reală.

Halil Ibrahim Ceyhan s-a apucat destul de recent de actorie, însă aceasta a fost întotdeauna pasiunea lui.

Halil Ibrahim Ceyhan, despre rolul lui Yaman din “Moștenirea”

“Actoria a fost mereu prioritatea mea, însă am așteptat proiectul potrivit la momentul potrivit. Acest serial a venit ca o inspirație, exact când trebuia.”, spune Halil Ibrahim Ceyhan pentru magazinbalkan.eu.

Actorul consideră că cea mai importantă parte a meseriei de actor este să fii iubit de către public și recunoscut pretutindeni. Dat fiind faptul că are un succes răsunător, Halil Ibrahim Ceyhan mărturisește că secretul succesului este să fii întotdeauna prezent atunci când se strigă “Acțiune”.

“Să te concentrezi pe viața personajului, pe trăirile lui, pe felul lui de ai, asta atrage publicul. Trebuie să fii prezent.”, este de părere celebrul actor.

Halil Ibrahim Ceyhan e de părere că Yaman este un personaj puternic, așa cum a demonstrat de-a lungul timpului și nu e genul de bărbat care să ceară ajutor atunci când are nevoie. Actorul spune că personajul este imprevizibil și nimeni nu știe cum va reacționa în anumite situații.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre asemănarea dintre Halil Ibrahim Ceyhan și Yaman, actorul spune că foarte multe persoane cred că personajul există în realitate.

“Atunci când zâmbesc, oamenilor li se pare ciudat. E o situație drăguță.”, spune actorul.

Halil Ibrahim Ceyhan este de părere că un bărbat care investește în el, va avea succes pe toate planurile. Astfel, acesta aspect l-a învățat în mare parte datorită personajului său pe care îl interpretează cu ușurință.

“Cred că o persoană care investește în ea, este o persoană câștigată. În felul acesta putem progresa.”, a continuat acesta.

Halil Ibrahim Ceyhan, atunci când joacă rolul lui Yaman în “Moștenirea”

Halil Ibrahim Ceyhan spune că s-a împrietenit cu întreaga echipă de la filmări și întotdeauna există momente amuzante în spatele camerelor. Chiar dacă există o muncă asiduă de producție, actorul spune că nu trebuie să se piardă din vedere și momentele frumoase.

Cât despre scena care l-a impresionat cel mai mult pe Halil Ibrahim Ceyhan, acesta spune că momentul în care Seher a fost scoată din mormânt a fost unul demn de ținut minte. De asemenea, actorul devine mai stresat atunci când este nevoit să joace părțile de acțiune.

Halil Ibrahim Ceyhan se declară un bărbat care iubește copiii, astfel că scenele alături de aceștia sunt cele mai emoționante.

“În timpul liber citesc, mă uit la filme sau documentare, așa îmi ocup clipele de liniște.”, spune actorul.

Halil Ibrahim Ceyhan nu este doar un actor desăvârșit, ci și un compozitor de excepție. Acesta spune că a scris nenumărate piese pe care le-a oferit prietneilor artiști. În viitor, acesta speră că va cânta.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan, despre rolul lui Yaman din “Moștenirea”. Care sunt asemănările și deosebirile între actor și celebrul personaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x