Halil Ibrahim Ceyhan dezvăluie secretele unui păr frumos. Cum are grijă actorul de podoaba capilară

Publicat pe 12.11.2021 la 12:19 Actualizat pe 12.11.2021 la 12:58

Halil Ibrahim Ceyhan este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia. Fanele de pretutindeni îl apreciază nu doar pentru rolurile de excepție, ci și pentru look-ul perfect pe care îl afișează întotdeauna. Bărbatul dezvăluie acum secretele unui păr frumos.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră, un sacou negru și are privirea pierdută în gânduri. Stă alături de Sila Turkoglu și Berat Ruzgar Ozkan

Halil Ibrahim Ceyhan dezvăluie secretele unui păr frumos

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan este unul dintre actorii care interpretează cu măiestrie rolul lui Yaman îl celebrul serial “Moștenirea”. Alături de Sila Turkoglu dau viață unor personaje care ies din anonimat și trec prin nenumărate întâmplări până ajung să își dea seama că iubirea este mai presus de orice.

Bărbatul este recunoscut pentru look-ul său mereu sobru, dar și pentru felul în care își face apariția pe rețelele de socializare de fiecare dată. Atât fanele cât și fanii îi apreciază podoaba capilară, iar mulți se întreabă cum reușește Halil Ibrahim Ceyhan să aibă un păr atât de frumos.

Iată că actorul a răspuns curiozităților și a dezvăluit secretul său.

Halil Ibrahim Ceyhan dezvăluie secretele unui păr frumos

Secretul lui Halil Ibrahim Ceyhan este acum cunoscut de toată lumea. Actorul le-a dezvăluit fanilor care este secretul său atunci când își aranjează părul înainte de a-și face apariția pe micile ecrane.

La două, trei zile, Halil Ibrahim Ceyhan își spală părul, dar nu folosește niciodată apă prea caldă. Acesta atrage atenția asupra șampoanelor cu mentol și spune că dacă părul este spălat cu apă mult prea caldă, poate distruge scalpul și toate uleiurile naturale ale acestuia.

Astfel, dacă fanii își doresc să aibă un păr la fel de des și frumos ca al actorului lor preferat, sfaturile date de acesta sunt binevenite. De asemenea, Halil Ibrahim Ceyhan spune că în timpul liber se ocupă cu tot felul de activități care îl ajută să se descopere pe plan personal.

Halil Ibrahim Ceyhan este și un împătimit al sporturilor de iarnă, asta dacă ne luăm după fotografiile pe care le postează în mediul online, acolo unde apare pe pârtie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu pantaloni roșii de ski, hanorac alb, mănuși de zăpadă și fes, așa apare Halil Ibrahim Ceyhan pe internet. Ochelarii de soare sunt accesoriul care întregesc ținuta bărbatului. Postarea are nu mai puțin de 44 de mii de aprecieri și peste 300 de comentarii.

Halil Ibrahim Ceyhan are întotdeauna părul aranjat și dat cu grijă într-o parte, astfel că mereu pare a fi scos din saloanele de coafură. Fanele îi apreciază atât podoaba capilară cât și barba care îl face să arate mult mai dur decât este în realitate.

Astfel, chiar actorul a mărturisit că atunci când a ieșit pe stradă și fanii l-au recunoscut, s-au mirat că este un bărbat care râde și glumește, având în vedere că personajul lui din serial este foarte serios.

Halil Ibrahim Ceyhan și planurile sale de viitor

Cu toate că Halil Ibrahim Ceyhan este un actor desăvârșit, acesta mai are și multe alte atuuri pe care și le arată în momente importante. Este cântăreț, compozitor și fotomodel, însă nu uită niciodată că pe lângă toate pasiunile artistice, sportul este o parte integrantă a vieții.

Actorul spune că își dorește să mai scoată melodii pe viitor, însă doar dacă va avea ocazia să aibă o piesă reprezentativă care să îl scoată din tipare.

Actorul are peste 200 de mii de urmăritori pe pagina personală de Instagram, însă fanii îl cunosc ca fiind o persoană discretă, astfel că nimeni nu știe cu exactitate dacă Halil Ibrahim Ceyhan are iubită sau este singur la momentul actual.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan dezvăluie secretele unui păr frumos. Cum are grijă actorul de podoaba capilară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x