Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea a ieșit în oraș alături de prieteni. Actorul a participat la premiera unui film cunoscut

Publicat pe 23.06.2023 la 15:38 Actualizat pe 23.06.2023 la 16:08

Halil Ibrahim Ceyhan și-a surprins fanii cu noi imagini publicate în mediul online. Actorul a ieșit alături de prieteni la premiera unui film cunoscut.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă un tricou negru

Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea a ieșit în oraș alături de prieteni

Happy Channel

Actor, cântăreț, compozitor, model și multe alte calități care îl reprezintă pe Halil Ibrahim Ceyhan l-au adus pe cele mai bune locuri în topurile internaționale, dar și în inimile fanilor de pretutindeni. A menționat întotdeauna că este o persoană versatilă, pregătită să încerce orice fel de personaj ar trebui să interpreteze.

Halil Ibrahim Ceyhan a ieșit în oraș alături de prieteni

Așa cum bine știe toată lumea, joacă rolul de protagonist în serialul Moștenirea. Filmările au luat sfârșit în țara de origine, iar acum actorul este pregătită să revină din nou în atenția publicului. Cu toate acestea, nu a oferit nicio declarație oficială în acest sens. Recent, a participat alături de prieteni la premiera unui film cunsocut.

Și-a început cariera de actor în 2007, odată cu apariția în cadrul unui concurs de frumusețe. A avut numele de Best Model of Turkey, acolo unde a avut un succes răsunător. Iată tot ce trebuie să știi despre celebrul actor.

S-a născut pe 1 ianuarie 1986 în Turcia. La vârsta de 21 de ani a ținut să-și ia viața în mâini și să se dedice celebrității. A primit titlul pentru Cel mai promițător model masculin. A devenit popular în 2009 și a demonstrat că este un cântăreț și un compozitor de excepție. Și-a prezentat propriul single, Kaybettim ( Am pierdut ) și a reușit să atingă aproape 1 milion de vizualizări. A devenit foarte popular în mediul online și pe micile ecrane, acolo unde a jucat în Moștenirea.

A lansat piesa Kendini Bana Bırak care a reușit să câștige 2 milioane de vizualizări pe rețelele sociale. Când și-a descoperit carisma față de public, a decis să continue cu cariera de actor. A urmat cursuri specifice și a apărut pentru prima oară în filmul Hemen Döneriz în 2019. A urmat fără doar și poate proiectul care a reușit să-l facă cunoscut în lumea întreagă.

Detalii despre Moștenirea și Halil Ibrahim Ceyhan

Halil Ibrahim Ceyhan joacă rolul puternicului Yaman. Acesta este un bărbat foarte dur ce nu lasă pe nimeni să-i pătrundă în suflet și în minte. Cu toate acestea, atunci când o cunoaște pe Seher ( Sila Turkoglu ), totul se schimbă. În sezonul 3 o avem pe Nana care i-a readus lui Yaman o urmă de speranță pe chip.

Atunci când soțul lui Kevser moare, aceasta rămâne împreună cu fiul său de 5 ani, Yusuf. În această atmosferă ostilă, se întâmplă un accident care îi ia acesteia viața. Înainte să moară, Seher, sora sa, îi promite că va avea grijă de fiul său. Micuțul nu știe despre mortea mamei sale și continuă să trăiască în aceeași casă alături de unchiul și mătușa sa. Aceștia se îndrăgostesc, dar varii întâmplări îi aduc întotdeauna la capătul puterilor. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de socializare, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe. A început să fie mult mai activ și să comunice cu internauții care îi trimit mesaje. Fiecare fotografie a lui are peste 6 mii de comentarii.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan din Moștenirea a ieșit în oraș alături de prieteni. Actorul a participat la premiera unui film cunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x