Halil İbrahim Ceyhan își continuă vacanța. Cum a fost surprins actorul din “Moștenirea” în afara platourilor de filmare

Publicat pe 14.07.2022 la 12:09 Actualizat pe 14.07.2022 la 13:26

Halil İbrahim Ceyhan își continuă vacanța și nu ezită să posteze amintiri de neuitat în mediul online. Cum a fost surprins actorul din "Moștenirea" în afara platourilor de filmare.

Halil İbrahim Ceyhan poartă o cămașă albă și se uită nervos spre cameră

Halil İbrahim Ceyhan în rolul din "Moștenirea", sezonul 2

Happy Channel

Halil İbrahim Ceyhan se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Deși a ținut să aibă un start actoricesc mult mai târziu în viață, iată că norocul i-a surâs și acum este apreciat de fani din întreaga lume. Actorul se află la momentul actual în vacanță, însă nu uită de cei care îl îndrăgesc și așteaptă să se reîntoarcă pe micul ecran. Acțiunile sale din mediul online demonstrează faptul că actorul nu i-a dat uitării pe cei care l-au susținut în orice moment.

Halil İbrahim Ceyhan își continuă vacanța și postează fotografii în mediul online

După o perioadă încărcată cu multe proiecte profesionale, faimosul actor turc Halil İbrahim Ceyhan a ținut să le arate internauților și o parte a vieții sale care nu este presărată cu greutăți. Protagonistul din “Moștenirea” se află la momentul actual în vacanță și nu ezită să le prezinte fanilor mici momente de relaxare pe care le încearcă.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18.00, doar la Happy Channel

“Apus”, a scris Halil İbrahim Ceyhan în dreptul fotografiei postate, iar fanii s-au grăbit imediat să îi lase comentarii. Peste 10 mii de comentarii și mai mult de 80 de mii de aprecieri a primit actorul pe pagina personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este totuși de mirare, având în vedere faptul că protagonistul din “Moștenirea” se poate lăuda cu peste 800 de mii de admiratori doar pe această rețea de socializare. Cu toate că este discret în ceea ce privește viața sa personală, fanele sunt mulțumite să admire doar câteva dintre aspectele vieții lui Halil İbrahim Ceyhan.

Citește și: 7 momente în care Hande Erçel și Kerem Bürsin și-au surprins fanii în ipostaze romantice. Cu ce amintiri au rămas cei care îi îndrăgesc

Dacă o bună perioadă de timp cei mai mulți au crezut că actorul are o relație de iubire cu colega sa de platou, pe parcurs au realizat că între Halil İbrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie. Până să vorbească despre acest subiect, protagonistul din “Moștenirea” i-a menționat numele colegei sale în cadrul decernării unor premii importante în Turcia.

Halil İbrahim Ceyhan revine la pasiunea pentru modelling

Dacă Halil İbrahim Ceyhan este recunoscut pentru meseria sa de actor, la început vedeta s-a axat în special pe modelling. Pasiunea sa a început demult și continuă chiar în zilele noastre, iar fotografiile postate în mediul online stau mărturie. Deși ocupat cu cariera sa, protagonistul din “Moștenirea” nu uită să-și încânte fanii cu apariții inedite realizate în urma ședințelor foto.

Își continuă vacanță și postează fotografii în mediul online, însă atunci când se află în fața camerelor de filmat adoptă aceeași figură serioasă cu care și-a obișnuit fanii. După ce a primit ultimul premiu ca urmare a implicării sale în seria “Moștenirea”, Halil İbrahim Ceyhan a ținut să menționeze și numele partenerei sale, cea cu care a jucat în rolul de protagonist timp de două sezoane.

Citește și: Sıla Türkoğlu a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiată astfel. Actrița din “Moștenirea” și-a surprins fanii

Halil İbrahim Ceyhan rămâne în continuare legat de serialul “Moștenirea” și continuă filmările pentru cel de-al treilea sezon al celebrei producții. Până atunci, actorul se bucură de vacanță și de clipele rămase până la întoarcerea pe platourile de filmare. Prezența sa în mediul online continuă să fie căutată de cei care îl îndrăgesc.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan își continuă vacanța. Cum a fost surprins actorul din “Moștenirea” în afara platourilor de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x