Halil Ibrahim Ceyhan își va alege partenera într-un nou proiect profesional din 2024. Despre ce este vorba

Publicat pe 17.08.2023 la 16:07 Actualizat pe 17.08.2023 la 17:14

După vestea că Halil Ibrahim Ceyhan se reîntoarce pe micile ecrane într-un nou serial, acesta are surprize inedite și pentru 2024. Ce a pregătit pentru fani.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă un tricou negru

Halil Ibrahim Ceyhan surprinde cu noi proiecte profesionale în 2024

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan revine pe micile ecrane într-o nou proiect profesional numit “Kirli Sepeti” ( Coșul de rufe). Serialul va fi difuzat în luna septembrie în Turcia. Odată cu această veste, s-a zvonit că actorul ar urma să apară și într-un film în 2024.

Halil Ibrahim Ceyhan își va alege partenera într-un nou proiect profesional din 2024

Se pare că numele filmului în care va juca Halil Ibrahim Ceyhan se numește “my name is child” și este scris de Ömer Gecü și Alper Mestçi și produs de Aytaç Media. “Aras Demirkanlı” este personajul pe care îl va interpreta Halil Ibrahim Ceyhan, arată www.birsenaltuntas.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protagonistul din Moștenirea va juca rolul unui tată ce încearcă să-și salveze fiica din mâna mafioților după ce soția sa moare. Filmul aduce perspectiva unei lupte de stradă și a unei tragedii. Filmările vor începe în iunie 2024 și încă nu se știe cine va fi actrița care îi va sta alături lui Halil Ibrahim Ceyhan.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

Filmul va fi difuzat simultan în mai multe țări din Europa. Se pare că producătorii i-au oferit șansa lui Halil Ibrahim Ceyhan de a-și alege singur partenera pentru acest proiect profesional. Cu peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, a publicat până în prezent peste 200 de fotografii și filmulețe. Dacă în general l-am văzut îmbrăcat la costum, de data aceasta nu am putut trece peste faptul că și ținuteșe casual îl avantajează.

Citește și: Actori turci care se întrec pentru cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor. Akın Akınözü, Alp Navruz, Mert Ramazan Demir și Halil İbrahim Ceyhan se numără printre favoriți

Cât despre serialul Dirty Sepeti, acesta va fi difuzat pe micile ecrane și o va aduce pe Melisa Döngel în fața telespectatorilor după succesul Dragostea plutește în aer.

“Prima zi a celui mai așteptat serial a început. Va fi pe micile ecrane în curând. Abia așteptăm să ne cunoașteți.”, s-a arătat în comunicatul lansat de compania producătoare. La scurtă vreme și Halil Ibrahim Ceyhan a ținut să distribuie vestea. Acesta joacă rolul Murat, pe când Cansu Tosun interpretează rolul Nedime și Melisa Döngel Aylin.

Halil Ibrahim Ceyhan uimește fanii din mediul online cu proiecte sale

A reușit să câștige un succes răsunător cu seria Moștenirea. Cu toate că a fost o poveste difuzată în fiecare zi, pe micile ecrane a concurat la același nivel cu producții digitale. După 3 sezoane în care a jucat rolul de protagonist, urmează un alt proiect profesional. De data aceasta vorbim despre Kirli Sepeti.

O altă surpriză pentru fanii săi a fost când a devenit votat Cel mai frumos actor de către Nubia Magazine. Succesul pe care l-a avut încă de la început cu rolul lui Yaman l-a dus către câștigarea unor premii importante, dar mai ales admirația publicului din lumea întreagă.

“Mulțumesc tuturor celor care au contribuit. Am lăsat un întreg sezon în spate. Am acumulat prietenii frumoase, experiențe. Multe mulțumiri echipei Moștenirea cu dragoste și respect.”, a transmis Halil Ibrahim Ceyhan.

Odată cu finalizarea unui nou sezon Moștenirea, Halil Ibrahim Ceyhan continuă să crească din punct de vedere profesional. Cu toate că nu a avut niciun proiect difuzat în mediul digital, a reușit să-și construiască o adevărată armată de fani.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan își va alege partenera într-un nou proiect profesional din 2024. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x