Halit Ergenç a trecut prin schimbări majore de la premiera seriei Suleyman Magnificul și până în prezent. Cum arată astăzi

Publicat pe 07.02.2024 la 15:28 Actualizat pe 07.02.2024 la 18:36

Halit Ergenç a trecut prin schimbări majore de la premiera seriei Suleyman Magnificul. Cum arată actorul în prezent.

actorul poartă un costum specific lui suleyman magnificul

Halit Ergenç a trecut prin schimbări majore de la premiera seriei Suleyman Magnificul și până în prezent

Profimedia Images

Halit Ergenç este unul dintre cele mai îndrăgit actor din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a participat în cele mai inedite producții realizate în țara natală. De asemenea, partenerele pe care le-a avut alături i-au creat o imagine memorabilă. S-a cunoscut cu actuala sa soție pe platourile de filmare ale seriei 1001 de nopți și sunt căsătoriți din 2009.

Halit Ergenç a trecut prin schimbări majore de la premiera seriei Suleyman Magnificul

Din 2006 până în 2009 a filmat alături de Berguzar Korel pentru producția 1001 de nopți, serial difuzat și pe Happy Channel. Cei doi s-au căsătorit chiar la finalul producției, formând și astăzi un cuplu inedit. Halit Ergenç a mai fost căsătorit din 2007 până în 2008 cu Gizem Soysaldi cu care urma să aibă un copil. Cu toate acestea, fosta sa parteneră a ținut să întreruptă sarcina pentru că cei doi s-ar fi despărțit. În prezent este tatăl a trei copii cu actuala sa parteneră.

Urmărește Suleyman Magnificul, sâmbătă și duminică de la 20:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din 2011 până în 2014 a filmat pentru serialul fenomen Suleyman Magnificul, una dintre cele mai urmărite producții din Turcia, atât la momentul difuzării cât și în prezent. Povestea din Suleyman Magnificul se bazează pe fapte reale a celui mai longeviv conducător al Imperiului Otoman, dar și al soției sale, una dintre cele mai influente femei din istorie.

Imediat după finalizarea proiectului Suleyman Magnificul a urmat un alt serial în care a jucat alături de soția sa, Berguzar Korel. A avut premiera între 2016 și 2018. În 2017 a filmat și pentru producția Red Istanbul. În 2020 a urmat proiectul Babil. În prezent actorul locuiește alături de familie în Marea Britanie, însă revine de fiecare dată în Turcia pentru a-și onora proiectele profesionale.

Are o singură pagina de instagra, însă este administrată de echipa sa de social media. Are peste 1 milion de fani și peste 20 de fotografii postate.

Detalii despre Halit Ergenç, actorul din Suleyman Magnificul

Născut pe 30 aprilie 1970 în Istanbul, este absolvent al unei facultăți tehnice. A primit două premii importante pentru cariera sa. Este vorba despre cel din 2007 în cadrul Golden Butterfly Awards, acolo unde a câștigat Cel mai bun actor și cel din 2014 pentru același eveniment și același premiu.

În prezent joacă din nou alături de faimoasa Tuba Büyüküstün după o perioadă de absență. În viața personală, copiii Ali, Han și Leyla sunt cei care îi întregesc întreaga existență. Are un frate mai mic pe nume Mehmet Salit Ergenc care este de asemenea actor. A declarat în mai multe interviuri că apreciază stilul lui Zeki Demirkubuz și emoțiile transmise de Ferzan Ozpetek, dar preferă să lucreze cu Reha Erdem și Cagan Irmak, pe care îi descrie ca talentați și tineri. În 2017, acesta a vizitat Pakistanul și a participat în cadrul Lux Style Awards, acolo unde a primit premiul International Icon of the year award, dată fiind popularitatea în acea țară. În discursul său, Halit Ergenc a menționat că a crescut știind că Pakistanul este o țară înfrățită cu Turcia și că totul are legătură.

În articolul

Halit Ergenç a trecut prin schimbări majore de la premiera seriei Suleyman Magnificul și până în prezent. Cum arată astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x