Hande Erçel a apărut într-o nouă ipostază după despărțirea de Kerem Bürsin. Cum arată actrița din “Dragostea plutește în aer” în prezent

Publicat pe 06.04.2022 la 14:00 Actualizat pe 06.04.2022 la 14:27

Hande Erçel a apărut într-o nouă ipostază după despărțirea de Kerem Bürsin și a reușit să-și impresioneze din nou fanii. Cum arată acum actrița din “Dragostea plutește în aer” și ce schimbări au fost observate în mediul online.

Hande Erçel poartă un tricou verde și o cămașă deschisă la culoare. Are părul desprins

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Hande Erçel a devenit cunoscută datorită rolului pe care l-a avut în serialul “Dragostea plutește în aer”. Alături de Kerem Bürsin a reușit să formeze unul dintre cele mai iubite cupluri, atât pe platourile de filmare, cât și în afara lor. Cu toate acestea, dragostea nu a rezistat trecerii timpului, iar ruptura a fost iminentă.

Dacă fostul său partener și-a luat o pauză din mediul online, iată că frumoasa vedetă continuă să posteze fotografii care impresionează internauții de fiecare dată.

Hande Erçel a apărut într-o nouă ipostază după despărțirea de Kerem Bürsin

La fel ca și Kerem Bürsin, frumoasa Hande Erçel a luat o pauză de pe platourile de filmare, asta pentru că nu și-a anunțat niciun proiect viitor la care ar lucra. Cele mai recente apariții ale sale sunt în mediul online, acolo unde poate fi văzută în diferite reclame și promovări de produse.

Vedeta i-a surprins pe fani cu o călătorie în Italia, acolo unde s-a bucurat alături de sora sa mai mare Gamze Erçel de frumoasa priveliști ce le-au înconjurat. Imaginile au ajuns rapid pe rețelele sociale și nu au rămas fără răspuns din partea celor care o îndrăgesc. Peste 10 mii de comentarii și 1 milion de aprecieri a primit vedeta din “Dragostea plutește în aer” în dreptul fotografiei recente postate pe contul personal de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Te iubesc”, „Ești foarte frumoasă”, “Zână”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Nu este de mirare, având în vedere că aceasta este urmărită de peste 27 de milioane de fani din întreaga lume. Chiar și în Philippine cei care o îndrăgesc îi urmăresc prestațiile actoricești și așteaptă cu nerăbdare vești din partea acesteia.

În italia, serialul “Dragostea plutește în aer” a fost transformat într-o carte, fiind una dintre cele mai apreciate la momentul actual. Cât despre aparițiile sale pe cele mai noi platforme de streaming, acestea vor putea fi valabile în Turcia din data de 14 iunie.

Hande Erçel și rolul său din “Dragostea plutește în aer”

Comedia romantică "Dragostea plutește în aer" îi are ca protagoniști pe Hande Erçel si Kerem Bürsin, în cele mai apreciate roluri ale lor de până acum. Eda este un spirit liber căreia nu îi place să i se dea ordine, iar afaceristul Serkan este un tip de o duritate extre ce nu lasă pe nimeni să se apropie foarte mult de el. Cei doi se urăsc, însă pretind că sunt un cuplu pentru a-și rezolva problemele personale.

Atunci când Serkan vine să țină un discurs în cadrul facultății unde studiază Eda, tânăra reacționează într-un mod surprinzător. O mulțime de evenimente nefericite îi aduc pe cei doi împreună până la final. Serkan reprezintă tot ceea ce Ed urăște, însă în cele din urmă ajunge să îl iubească și să formeze o familie cu acesta. De cealaltă parte, lui Serkan nu îi pasă de părerea ei, însă atunci când se află în preajma ei reușește să-și descopere adevarata față. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din serialele turcești .

În articolul

Hande Erçel a apărut într-o nouă ipostază după despărțirea de Kerem Bürsin. Cum arată actrița din “Dragostea plutește în aer” în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x