Hande Erçel, apariție de senzație în mediul online după zvonurile despărțirii. Imaginea care a surprins fanii

Publicat pe 09.09.2022 la 20:10 Actualizat pe 09.09.2022 la 07:03

Hande Erçel a postat o fotografie de senzație în mediul online după zvonurile despărțirii de Kerem Bürsin. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Dragostea plutește în aer”.

Hande Erçel își ține mâinile împreunate și poartă un maiou negru, dar și părul prins în coadă

Hande Erçel în serialul turcesc "Dragostea plutește în aer"

Happy Channel

După zvonurile despărțirii, atât Kerem Bürsin cât și Hande Erçel au continuat să posteze fotografii în mediul online. Cea mai recentă ipostază a celebrei vedete i-a uimit pe internauți, asta pentru că ținuta pe care o poartă este una de-a dreptul provocatoare.

Hande Erçel a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri de piele, o bluză de aceeași culoare cu decolteu și un palton de culoare maro care îi lasă la vedere silueta.

Hande Erçel, apariție de senzație în mediul online după zvonurile despărțirii

Hande Erçel și Kerem Bürsin au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea filmelor turcești, asta până când zvonurile despărțirii s-au întețit. Se pare că cei doi și-au șters de pe conturile de socializare fotografiile în care apărea împreună ca și cuplu. Foștii parteneri au lăsat doar amintirile campaniilor pentru care au lucrat la comun.

Cu toate că acest eveniment neplăcut a trecut prin viețile lor, iată că actorii au continuat să-și încânte fanii cu fotografii inedite postate în mediul online. Așa este și cazul frumoasei Hande Erçel care și-a pus internauții pe gânduri cu cele mai noi apariții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcată în pantaloni negri de piele, cu o bluză neagră de aceeași culoare, dar care îi lasă la vedere bustul, așa a apărut actrița din “Dragostea plutește în aer” pe pagina personală de Instagram. Accesoriile au fost intens privire de doamne și domnișoare, asta pentru că plicul pe care actrița l-a ales pentru această ținută a reușit să fure toate privirile. De asemenea, machiajul simplu și unghiile roșii au completat ținuta faimoasei Hande Erçel. Nu doar că a impresiat prin ținută, însă actrița a reușit să atragă curiozitatea tuturor cu mesajul lăsat în dreptul postării.

“A dispărut”, a scris Hande Erçel în dreptul celor mai noi fotografii din mediul online. Actori, colegi de platou și prieteni, s-au grăbit să-i arate felicitările și să o sprijine pe actriță indiferent de situația în care se află.

Povestea serialului “Dragostea plutește în aer” cu Hande Erçel

Hande Erçel și Kerem Bürsin s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Dragostea plutește în aer”, acolo unde au interpretat rolurile unor îndrăgostiți. De la iubirea de pe micul ecran până la sentimente adevărate a mai fost doar un pas, iar cei doi și-au încântat fanii de-a lungul timpului cu fotografii postate în mediul online, atât din vacanțe, cât și de la filmări.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", sâmbătă și duminică de la 21.45, doar la Happy Channel

În serial, Hande Erçel și Kerem Bürsin sunt “Eda” și “Serkan”, două personalități total diferite care ajung să trăiască împreună prin circumstanțe inedite. Deși „Serkan” este genul de persoană care nu se lasă iubită prea ușor, ajunge să găsească alinare în persoana de lângă el, mai precis “Eda”, pe care nu recunoaște că o iubește, decât atunci când ajunge să o piardă.

O comedie romantică ce și-a avut premiera în 2020 și s-a terminat un an mai târziu, pe 8 septembrie. Datorită rolurilor interpretate în acest serial, Hande Erçel și Kerem Bürsin au primit premiul pentru “Cel mai bun cuplu dintr-un serial TV”, în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards 2021.

În articolul

Hande Erçel, apariție de senzație în mediul online după zvonurile despărțirii. Imaginea care a surprins fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x