Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat un costum leopard și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată

Publicat pe 08.05.2022 la 15:00 Actualizat pe 08.05.2022 la 09:54

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat un costum leopard și s-a lăsat fotografiată așa. Vedeta și-a uimit fanii cu cea mai nouă apariție din mediul online. Cum arată.

Hande Erçel poartă un maiou negru și are părul prins într-o coadă de cal

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat un costum leopard și s-a lăsat fotografiată într-un mod cu totul diferit. Fanii au fost uimiți să o vadă astfel pe vedetă și i-au lăsat imediat comentarii și aprecieri pe pagina de socializare.

Actrița interpretează un rol dificil în serialul turcesc “Dragostea plutește în aer”, acolo unde cei care o îndrăgesc o cunosc sub numele de “Eda”. Este una dintre cele mai iubite figuri ale cinematografiei din Turcia, în ciuda vârstei fragede.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat un costum leopard

După confirmarea despărțirii de Kerem Bürsin, faimoasa actriță Hande Erçel a postat o fotografie inedită pe contul personal de Instagram. Aceasta a îmbrăcat un costum leopard care i-a venit ca turnat pe trupul de zeiță.

Alături de pantalonii și sacoul animal print, Hande Erçel a optat și pentru un top alb, scurt, care i-a lăsat la vedere abdomenul lucrat. Coafura a fost în stilul wet look, iar machiajul a fost ales conform trăsăturilor feței artistei. Peste 1 milion de aprecieri și 14 mii de comentarii a primit Hande Erçel în cadrul postării. Cu toate acestea, nu este de mirare având în vedere că se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește “Dragostea plutește în aer”, joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Dovadă stau cei peste 26 de mii de fani din întreaga lume care îi așteaptă cu nerăbdare fotografiile din mediul online. Dacă după despărțirea de Kerem Bürsin, aceasta a ales să șteargă orice urmă a iubirii, iată că și actorul i-a urmat exemplul. Singurele fotografii cu cei doi au rămas cele din campaniile pentru care îndrăgostiții au lucrat împreună.

În cel mai recent interviu, arată Seriesturkish.com, Hande Erçel a vorbit despre relația cu partenerul său de platou și a declarat că totul a rămas în trecut, după ce zvonurile despărțirii s-au întețit.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” în rolul protagonistei

Hande Erçel joacă în “Dragostea plutește în aer”, cel mai dificil rol al său de până acum. Vedeta le-a oferit telespectatorilor o altă față a sa și astfel aceștia au îndrăgit-o imediat. Comedia romantică "Dragostea plutește în aer" îi are ca protagoniști pe Hande Erçel si Kerem Bürsin, în cele mai simpatice roluri. Eda (Hande Erçel) este un spirit liber, iar afaceristul Serkan (Kerem Bürsin) este un tip dur care nu lasă pe nimeni să se apropie de el. Cei doi se urăsc, însă pretind că sunt un cuplu capabil să-și rezolve problemele personale.

Eda este o tânără frumoasă, un spirit liber, care lucrează la o florărie. Visează să se mute în Italia după terminarea facultății, însă planurile i se năruie atunci când moștenitorul companiei Bolat Holding Company anulează toate bursele studenților. Singurele lucruri care o fac pe Eda să continue lupta sunt dragostea pentru plante și ura pentru Serkan Bolat.

Atunci când Serkan vine să țină un discurs în cadrul facultății unde Eda studiază, tânăra se află afară protestând. O mulțime de evenimente nefericite îi aduc pe cei doi împreună, încătușați. La finalul zilei, aceasta află că Serkan reprezintă tot ceea ce ea urăște. De cealaltă parte, lui Serkan nu îi pasă de părerea ei, însă atunci când jurnaliștii îi pun împreună, acesta găsește șansa de a o folosi pe Eda pentru a-și recupera fosta iubită.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat un costum leopard și s-a lăsat fotografiată așa. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Henry Cavill şi Natalie Viscuso vor deveni părinţi pentru prima oară. Cum a anunţat actorul că va avea un copil
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x