Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, creativă în timpul liber. Ce hobby are actrița

Publicat pe 17.04.2022 la 21:00 Actualizat pe 15.04.2022 la 16:17

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” nu este doar o actriță de excepție, ci și o adevărată artistă în timpul liber. Ce hobby are celebra vedetă atunci când nu se află pe platourile de filmare.

Hande Erçel este cunoscută pentru rolul din “Dragostea plutește în aer”, însă în timpul liber este la fel de creativă. Vedeta a postat recent câteva fotografii în mediul online, acolo unde le arată tuturor cu ce se ocupă atunci când nu se află pe platourile de filmare.

După ce a demonstrat că poate juca roluri principale în foarte multe ipostaze, iată că de această dată Hande Erçel s-a afișat așa cum nu a mai fost văzută.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, creativă în timpul liber

Deși are doar 28 de ani, Hande Erçel a demonstrat că poate fi la fel de capabilă să joace orice fel de rol principal i s-a atribuit. În timpul liber, însă, actrița nu renunță la creativitate, asta pentru hobby-ul ei preferat este pictura. Operele de artă ale vedetei sunt expuse pe contul personal de Instagram al acesteia.

În cea mai recentă postare din mediul online, Hande Erçel apare în fața unui tablou pictat chiar de ea și alături de animalul de companie, un patruped. Cunoscută pentru frumusețea ei, vedeta demonstrează că este capabilă să realizeze opere de artă inedite. De asemenea, aceasta participă în cadrul mai multor campanii de promovare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La vârstă de 19 ani, Hande Erçel a participat în cadrul concursului “Miss Civilization of Turkey” care s-a ținut în 2012 în Azerbaijan. Conform unui sondaj realizat de “Emirates Woman”, vedeta din “Dragostea plutește în aer” este o adevărată senzație în mediul online, în special pe Instagram, acolo unde are peste 26 de milioane de fani.

Printre hobby-urile artistice care îi ocupă timpul, Hande Erçel este o iubitoare de animale. Aceasta are mai mulți patrupezi în propria casă, suflete pe care le arată și fanilor din mediul online de fiecare dată când are ocazia.

Cât despre job-ul de vis, actrița din “Dragostea plutește în aer” recunoaște că dacă nu ar fi actriță, i-ar plăcea să fie curator, asta pentru că a luat lecții intensive de istorie.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” vorbește despre pasiunile sale

Hande Erçel mărturisește că atunci când vrea să se implice într-un proces creativ, face tot posibilul pentru ca acest lucru să devină adevărat. Actrița este de părere că dacă depui efort pentru ceea ce-ți dorești, poți realiza orice.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

În prezent, se pare că vedeta refuză să apară pe micile ecrane alături de fostul ei iubit, Kerem Bürsin. Cei doi s-au despărțit recent din cauza proiectelor profesionale foarte diferite în care sunt implicați. De asemenea, celebra actriță ar fi geloasă pe una dintre vedetele care apare alături de Kerem Bürsin într-o nouă producție.

Se pare că Hande Erçel nu mai dorește să împartă alte roluri alături de Kerem Bürsin după zvonurile despărțirii. Abia după ce actrița a dezvăluit că refuză să mai fie pe același platou de filmare cu fostul partener, acesta a decis să accepte rolul principal. În ciuda faptului că presa turcească vuiește în legătură cu celebrul cuplu, până acum nu a fost făcut nicio declarație oficială din partea celor doi.

Hande Erçel și Kerem Bürsin sunt în continuare prieteni pe conturile de socializare și nu și-au șters până acum urmele relației.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, creativă în timpul liber. Ce hobby are actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x