Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, discretă în legătură cu planurile profesionale. Cum a apărut vedeta recent

Publicat pe 12.04.2022 la 14:55 Actualizat pe 12.04.2022 la 16:01

Hande Erçel a rămas discretă în legătură cu planurile profesionale după rolul din “Dragostea plutește în aer”. De asemenea, actrița nu a oferit niciun detaliu în legătură cu partea amoroasă a vieții sale. Cum a apărut aceasta recent.

Hande Erçel poartă bluză mov și stă cu mâinile încrucișate. Are părul desprins și brunet

Hande Erçel în “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Ecoul pe care l-a avut Hande Erçel cu rolul din “Dragostea plutește în aer” răsună și astăzi în tot mai multe țări din lume. Deși a rupt orice legătură cu partenerul său de platou, aceasta își continuă planurile profesionale, cât și personale. Cele mai recente apariții ale sale din mediul au uimit fanii.

Cu toate acestea, actrița nu a dezvăluit niciun secret în legătură cu proiectele sale, dar nici nu a dezvăluit dacă este implicată într-o relație amoroasă la momentul actual.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, discretă în legătură cu planurile profesionale

După călătoria avută recent în Italia, Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” și-a întâmpinat fanii și a discutat cu aceștia în timpul destul de scurt pe care l-a avut de petrecut acolo. Alături de sora sa a petrecut o perioadă relaxantă, dar și plină de proiecte profesionale, după cum s-a aflat ulterior. Împreună cu Gamze Erçel a stat de vorbă cu cei care o îndrăgesc și a declarat că a avut parte de cele mai intense momente de până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, după întoarcerea la Istanbul, vedeta nu a oferit nicio declarație în legătură cu noile sale proiecte profesionale. Ca multe alte nume importante din industrie, Hande Erçel va apărea în cadrul celei mai noi platforme de streaming într-un alt rol decât cele văzute până acum. Cât despre viața sa personală, vedeta a reușit să țină prima pagină a ziarelor datorită despărțirii de Kerem Bürsin.

Urmărește "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel

Aceasta a fost asociată cu actorul Kaan Yıldırım, după ce aceștia au petrecut o noapte împreună într-unul dintre localurile populare din Turcia. Actrița nu a oferit până acum nicio declarație în legătură cu relația pe care ar avea-o cu presupusul său partener. Hande Erçel este recunoscută pentru discreția cu care și-a început incursiunea în lumea celebrităților încă de la început. Hande Erçel și Kaan Yıldırım au jucat împreună în serialul “Halka”, iar faptul că s-au reunit după o perioadă îndelungată i-a surprins pe fani.

Motivul pentru care Hande Erçel a călătorit în Italia

Hande Erçel a devenit o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Nu doar că a reușit să cucerească publicul datorită rolurilor sale în seriale de succes, dar și-a câștigat dreptul de a poza în mediul online și de a-și expune viața într-un mod pe care nu și-l imagina până acum.

După succesul pe care l-a înregistrat alături de Kerem Bürsin în “Dragostea plutește în aer”, serialul a început să fie transmis în peste 85 de țări. De curând, Italia a fost alăturată, asta pentru că fanii de acolo au fost întotdeauna nerăbdători să-și vadă actorii preferați pe micile ecrane.

În cea mai nouă călătoria a sa, s-a zvonit că Hande Erçel a plecat într-o vacanță de relaxare. Cele mai noi vești vin să spulbere această idee, căci vedeta a negociat acolo cu brand-uri importante pentru noi campanii de promovare. Peste 10 mii de comentarii și 1 milion de aprecieri a primit vedeta din “Dragostea plutește în aer” în dreptul fotografiei recente postate pe contul personal de Instagram.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, discretă în legătură cu planurile profesionale. Cum a apărut vedeta recent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un cuplu a cumpărat un siloz cu o liră şi l-a transformat în casa visurilor în 6 ani. Cât i-a costat renovarea
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Supă cremă de sparanghel verde, cu parmezan
useit.ro
Pericolul care se ascunde în mașini, potrivit experților. 99% dintre vehicule sunt afectate
as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
MediCOOL
Obiceiul pe care trebuie să-l eviți dacă ai prediabet. Metoda simplă prin care poți ține glicemia sub control
Spynews
Cu ce se ocupă Adina Miuleasa de la Mireasa, sezonul 6. Fosta concurentă este virală pe TikTok și a plecat într-o vacanță de vis / FOTO
DeParinti
Cele mai bune alimente pentru sarcină
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea prostatei. Ce impact pot avea asupra organismului
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x