Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” își sprijină artiștii locali. Cum reușește actrița să rămână aceeași în ciuda succesului

Publicat pe 18.04.2022 la 11:00 Actualizat pe 18.04.2022 la 08:43

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” își sprijină artiștii locali și își îndeamnă fanii să facă același lucru. Cum reușește actrița să rămână aceeași persoană simplă, în ciuda succesului.

Hande Erçel poartă părul desprins și o bluză fără mâneci

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

Hande Erçel este una dintre cele mai iubite vedete la momentul actual, asta pentru că joacă un rol de excepție în serialul “Dragostea plutește în aer”, dar și pentru că este extrem de frumoasă și talentată. Relația de iubire care s-a născut între vedetă și colegul de platou, Kerem Bürsin, a reușit să țină prima pagină a ziarelor.

După ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, Hande Erçel a oferit un interviu pentru o celebră revistă. Printre subiecte, actrița a menționat faptul că este adepta cumpărăturilor de la artiștii locali, oameni simpli, dar muncitori.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” își sprijină artiștii locali

După ce s-a aflat că Hande Erçel și Kerem Bürsin nu mai formează un cuplu, actrița s-a grăbit să declare: „Este gata totul, nu este cale de întoarcere.” Ulterior, aceasta a pozat pentru Elle Turcia, acolo unde a oferit și câteva răspunsuri la întrebările jurnaliștilor.

Subiectul legat de relația cu Kerem Bürsin a fost în totalitate evitat, însă Hande Erçel a făcut câteva precizări importante. Aceasta a menționat că sprijină în continuare artiștii locali și că este mândră că poate să-și achiziționeze mereu aceleași piese vestimentare care o completează.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îmi place să sprijin artiștii locali, în special când vine vorba de modă. Îmi fac singură cumpărăturile, mereu cumpăr din aceleași locuri. Îmi place căldura, familiaritatea cu care oamenii te întâmpină atunci când vrei să cumperi ceva. Sunt fericită că pot să ajut în acest fel.”, a declarat Hande Erçel, conform Albawaba.com.

Hande Erçel își sprijină atât artiștii locali, cât și locurile în care a trăit, asta pentru că fotografiile care apar în revista Elle Turcia sunt realizate în Mardin, un oraș din această țară. “Mardin este un oraș foarte diferit, magic, ca o poveste. Fiecare colț are o poveste diferită, un anume șarm.”, a spus Hande Erçel.

Kerem Bürsin, despre posibilitatea de a deveni tătic

Dacă acum s-au despărțit, la sfârșitul anului trecut Hande Erçel și Kerem Bürsin se gândeau chiar la posibilitatea de a-și mări familia. Actorul a oferit declarații cu privire la ideea de a devenit tătic pentru prima oară.

“Iubesc copiii, îi iubesc foarte mult. Dar să ai un copil este o responsabilitatea foarte mare și nu mă grăbesc să iau această decizie.”, a declarat Kerem Bürsin. Înainte de a dezvălui tuturor că au sentimente unul pentru celălalt, Hande Erçel și Kerem Bürsin au vrut să se asigure că totul este real.

“Am realizat că nu mai era decizia mea și am vrut să las totul să meargă de la sine.”, a declarat actorul. Dacă la sfârșitul lui 2021 Kerem Bürsin spunea că are sentimente puternice pentru colega lui de platou, la momentul actual nimic nu mai pare a fi la fel. Hande Erçel este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia la momentul actual, mai ales în mediul online acolo unde are peste 26 de milioane de fani. În ceea ce-l privește pe Kerem Bürsin, acesta are 10 milioane de internauți care abia așteaptă fiecare postare și mesaje din partea-i.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” își sprijină artiștii locali. Cum reușește actrița să rămână aceeași în ciuda succesului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x