Hande Erçel, în costum de baie pe rețelele sociale. Cum arată vedeta din “Dragostea plutește în aer”

Publicat pe 11.01.2022 la 17:08 Actualizat pe 11.01.2022 la 17:31

Hande Erçel apare în costum de baie pe rețelele sociale. Vedeta din “Dragostea plutește în aer”, așa cum puțină lume a văzut-o. "Dragostea plutește în aer", joi și vineri de la 20.00, doar la Happy Channel.

Hande Erçel este îmbrăcată întră cămașă deschisă la culaore și are părul desprins

Hande Erçel, în costum de baie pe rețelele sociale

Happy Channel

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” este una dintre cele mai apreciate vedete la momentul actual, iubita lui Kerem Bürsin, protagonist în același serial de succes. Este cunoscut faptul că Hande Erçel este tânără și frumoasă, însă rareori a fost văzută în costum de baie pe rețelele sociale.

De data aceasta însă, actrița a pozat fără inhibiții și s-a lăsat văzută de toate lumea, pe contul personal de Instagram. Cum arată vedeta așa cum fanii nu au văzut-o niciodată.

Hande Erçel, în costum de baie pe rețelele sociale

Într-o fotografie realizată în vara anului trecut, Hande Erçel poartă un costum de baie animal print și are un accesoriu inedit în zona abdomenului. Fanii au reacționat imediat, iar actrița din “Dragostea plutește în aer” a primit nenumărate aprecieri și comentarii.

Peste 3 milioane de aprecieri și 40 de mii de comentarii i-au lăsat fanii în online frumoasei Hande Erçel, însă nu este de mirare având în vedere faptul că această are 26 de mii de internauți care îi urmăresc activitatea zilnică. Hande Erçel este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual, iar rolul din “Dragostea plutește în aer” i-a adus notorietatea dorită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este una dintre cele mai influente vedete, însă rolul din celebrul serial nu a oprit-o să-și dorească planuri mărețe pentru viitor. La momentul actual, Hande Erçel se află într-o pauză binemeritată, însă atunci când va reveni în acțiune, aceasta este pregătită să cucerească rețelele sociale.

Motivul? Vedeta va fi imaginea mai multor brand-uri de succes ce îi vor aduce cu siguranță vizibilitate. De asemenea, mai mulți colegi actori au pornit pe acest drum al imaginii de succes în campanii bine construite.

“A fost o diferență foarte mare față de alte campanii pentru care am lucrat. Am fost totul atât de normal și natural.”, a declarat Hande Erçel.

Hande Erçel, despre proiectele viitoare

“Lucrăm la aceste proiecte. Sunt implicată.”, a mai spus protagonista din “Dragostea plutește în aer”. Hande Erçel este gata să dea tot ce are mai bun pentru fani și le promite acestora că nu va sta nicio secundă pe bară.

Atât colegii de pe platourile de filmare, cât și fanii, continuă să o susțină pe vedetă și să o încuraje în viitor pentru roluri de succes. "Dragostea plutește în aer" începe joi, 6 ianurie, doar la Happy Channel. Povestea de dragoste dintre Hande Erçel si Kerem Bürsin va fi dezvăluită telespectatorilor în fiecare săptămână, joi și vineri, de la ora 20:00.

Comedia romantică "Dragostea plutește în aer" îi are ca protagoniști pe Hande Erçel si Kerem Bürsin, în cele mai simpatice roluri. Eda (Hande Erçel) este un spirit liber, iar afaceristul Serkan (Kerem Bürsin) este un tip dur care nu lasă pe nimeni să se apropie de el. Cei doi se urăsc, însă pretind că sunt un cuplu capabil să-și rezolve problemele personale.

Episoade peste episoade, fanii pot vedea o poveste de dragoste ca în povești, însă presărată cu mult umor. De asemenea, iubirea dintre cei doi pare a fi diferită, acum că toată lumea știe despre relația dintre ei.

În articolul

Hande Erçel, în costum de baie pe rețelele sociale. Cum arată vedeta din “Dragostea plutește în aer”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x