Hande Erçel merge la pescuit atunci când nu se află pe platourile de filmare. Cum a fost surprinsă diva din Turcia

Publicat pe 16.09.2024 la 11:52 Actualizat pe 16.09.2024 la 12:52

Hande Erçel demonstrează faptul că se poate bucura de momente simple cu toate că este considerată diva serialelor din Turcia. Vedeta s-a lăsat văzută într-o barcă la pescuit și a publicat totul în mediul online.

actriță zâmbește

Hande Erçel merge la pescuit atunci când nu se află pe platourile de filmare

Getty Images

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

Hande Erçel se numără printer cele mai bogate vedete din Turcia la momentul actual, însă nu uită că lucrurile simple o încântă cel mai mult. Atunci când nu se află pe platourile de filmare le arată fanilor cum se relaxarea și se bucură de fiecare zi la maximum.

Hande Erçel merge la pescuit atunci când nu se află pe platourile de filmare

A jucat în seriale îndrăgite pretutindeni, a primit nenumărate premii pentru cariera sa, a participat la cele mai fastuoase evenimente, însă de fiecare dată s-a reîntors la viața simplă și la lucrurile care o fac fericită. Discretă în ceea ce privește viața personală, protagonista din Dragostea plutește în aer și-a obișnuit fanii să publice pe contul de socializare momente inedite de pe covorul roșu, dar și de pe platourile de filmare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De data aceasta a venit cu o surpriză. S-a lăsat fotografiat pe o barcă la pescuit. Are peste 31 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe.

Citește și: Sora faimoasei Hande Erçel a optat pentru o schimbare de look. Cum arată în prezent Gamze Erçel

“Ești minunată”, “Ești perfectă”, “Mica mea prințesă”, “Să pescuiești alături de Hande cred că este minunat”, “Ești frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta Turciei a primit nenumărate aprecieri din partea celebrităților. Printre acestea, cea care s-a făcut vizibilă a fost Irina Baeva, fosta parteneră a lui Gabriel Soto. Nu mai este niciun secret faptul că Hande Erçel formează un cuplu cu Hakan Sabancı. Cei doi se pregătesc cu pași rapizi de o căsătorie. Mulți fani așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment, atunci când îndrăgostiții vor păși spre altar.

Îndrăgostiții au fost surprinși recent ținându-se de mână în Etiler, Turcia. Atunci când au fost întrebați de jurnaliști care este data concretă a nunții, au preferat să rămână tăcuiți, arată hurriyet.com.tr. Vedeta din Dragostea plutește în aer s-a aflat la pescuit recent și le-a arătat tuturor cum s-a descurcat.

Hande Erçel a participat la Festivalul de film de la Veneția

Cunoscută pentru rolurile sale în seriale de succes, vedeta a participat recent la Festivalul de film de la Veneția. A fost invitata unui brand de lux și a defilat pe covorul roșu într-o ținută de gală. Dacă personajul din Dragostea plutește în aer a reușit să o aducă mai aproape de fanii din România, iată că cel din Bambașka Biri i-a adăugat un premiu important în carieră.

Citește și: Drama Bambaşka Biri cu Burak Deniz și Hande Erçel a câștigat un premiu important. Serialul a fost selectat în cadrul Seoul International Drama Awards

Serialul a avut premiera în 2023 și a jucat încă o dată alături de Burak Deniz, actor cu care a mai avut un alt proiect în 2016. Născută pe 24 noiembrie 1993, aceasta a dovedit încă de la început că poate fi o actriță valoroasă.

A demonstrat întotdeauna că are o relație bună cu sora sa, dar și nepoțica Mavi. Micuța apare tot mai des pe contul vedetei de instagram, acolo unde ține să-și încânte fanii cu momente emoționante. Vara aceasta, vedeta și-a petrecut timpul alături de familie, de partener și de prietenii apropiați. A participat la un concert Justin Timberlake și s-a bucurat alături de sora sa.

În articolul

Hande Erçel merge la pescuit atunci când nu se află pe platourile de filmare. Cum a fost surprinsă diva din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 septembrie 2024. Gemenii trebuie să se desprindă de trecut. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Explicaţiile judecătorilor care au anulat pedeapsa fugarului Mario Iorgulescu
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Ruladă cu gem de căpșuni. Un desert simplu, delicios și aspectuos
Catine
Culori de unghii pentru toamna 2024. Ce nuanțe sunt în trend anul acesta
useit.ro
Dispozitivul Neuralink care ar putea reda vederea oamenilor, chiar dacă și-au pierdut ambii ochi. Cum funcționează
as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
MediCOOL
Vaccinul antigripal în 2024-2025. Preț, compensare și când se face
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
DeParinti
13 lucruri pe care trebuie să le știi despre pielea bebelușului tău
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă stai mult timp pe scaun. De ce acest obicei poate deveni dăunător
HelloTaste
Șnițele de porc fragede și delicioase. Ce ingrediente ajută la frăgezirea cărnii
x