Hande Erçel nu renunță la aparițiile de revistă din mediul online. Actrița a îmbrăcat un corset roșu și blugi

Publicat pe 30.09.2024 la 11:46 Actualizat pe 30.09.2024 la 12:25

Hande Erçel a îmbrăcat o nouă ținută care i-a lăsat înmărmuriți pe fani. De data aceasta, vedeta a optat pentru un corset roșu și o pereche de blugi.

actriță zâmbește

Hande Erçel nu renunță la aparițiile de revistă din mediul online

Instagram

Hande Erçel își continuă traiectoria profesională și personală în mediul online. După o perioadă în care a participat în cadrul mai multor evenimente alături de partenerul Hakan Sabancı, iată că acum a venit momentul să îmbrace o ținută casual. A răpit din nou privirile tuturor internauților.

Hande Erçel nu renunță la aparițiile de revistă în mediul online

Este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia pe conturile de socializare. Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali, pe pagina de instagram unde a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe. Cu toate că se fotografiază în diferite ipostaze, nu a publicate nicio imagine de cuplu până acum. Cele mai recente ipostaze sunt cele în care actrița din Dragostea plutește în aer apare cu un corset roșu și blugi.

Urmărește Dragoste plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ca în zilele bune.”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că cei mai mulți au lăudat-o pentru apariția sa.

“Ești totul”, “Mi-ar fi plăcut să fiu un bărbat și să ne căsătorim”, „Ești cea mai drăguță”, “Îți stă foarte bine în roșu”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Printre vedetele care o apreciază pe actrița din Turcia se află și Irina Baeva, actrița de origine rusă din Mexic. Actrița în vârstă de 30 de ani din Dragostea plutește în aer s-a pozat singură în mașină, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat o rochie cu decolteu adânc pe picior. Actrița a participat la un nou eveniment alături de partenerul Hakan Sabancı

Și de această dată, Hande Erçel a optat pentru un oufit marca Dilara Fındıkoğlu. Multe vedete internaționale precum Margot Robbie, Cardi B, Kylie Jenner, Lady Gaga sau Bella Hadid optează pentru creațiile designerului turc în cadrul evenimentelor importante, arată ntv.com.tr. Dilara Fındıkoğlu este faimoasă pentru creațiile sale. Are studii la Londra, în cadrul cele mai prestigioase școli de design. A absolvit cu onoruri în 2015.

În ceea ce o privește pe Hande Erçel, aceasta a fost implicată în cele mai faimoase producții din Turcia. Printre acestea se numără Dragostea plutește în aer din 2020.

Hande Erçel își continuă relația cu Hakan Sabancı

Formează un cuplu de aproximativ trei ani și sentimentele lor par să nu se fi schimbat. În tot acest timp s-a vorbit despre căsătorie, copii sau chiar separare. Cei doi însă nu mai oferă atenție speculațiilor și se bucură de viața trăită împreună. Deja s-au creat grupuri de fani în ceea ce-i privește pe îndrăgostiți, fiind un cuplu extrem de îndrăgit.

Citește și: Hande Erçel și Kerem Bürsin s-au aflat la Veneția. Protagonista din Dragostea plutește în aer a purtat o rochie de gală

În ultimele ore, a fost vedeta din Dragostea plutește în aer cea care și-a uimit din nou fanii. În ceea ce privește planurile profesionale, Hande Erçel joacă în Rüzgara Birak împreună cu Baris Arduç, pe când Kerem Bürsin joacă alături de soția lui Baris într-o producție care va putea fi urmărită pe una dintre platformele de streaming, arată marie-claire.es.

Este vorba despre Platonik Ask, regizat de către Gupse Özay. Povestea urmărește viața a doi frați extrem de diferiți din toate punctele de vedere. Deși producția urma să apară în 2025, iată că surpriza a venit mult mai devreme în fața fanilor. În 2022, Baris Arduç și Gupse Özay au devenit părinți pentru prima oară.

În articolul

Hande Erçel nu renunță la aparițiile de revistă din mediul online. Actrița a îmbrăcat un corset roșu și blugi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2024. Berbecii au parte de o trezire la realitate. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Copilaş de nici 2 ani din Botoşani, opărit cu oala de mâncare. Inima micuţului s-a oprit aproape 20 de minute
a1.ro
Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe s-au calificat la jocul de amuletă
HelloTaste.ro
Cornuri pufoase cu unt. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Ce sunt suplimentele cu ulei de pește și care sunt beneficiile lor pentru sănătatea organismului
useit.ro
Eclipsa solară „inel de foc” va avea loc pe 2 octombrie. În ce zone va fi vizibil fenomenul inedit 
as.ro
Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
MediCOOL
Antrenamentul cu intervale de intensitate redusă: ce este și prin ce se diferențiază de alte tipuri de antrenamente fizice
Spynews
Mesaje de La Mulți Ani de Sfântul Ciprian. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți 
DeParinti
Coalescența de labii: ce este, diagnostic și tratament
MediCOOL
8 obiceiuri de dimineață care îți pot îmbunătăți memoria. Ce efecte pot avea asupra acestei funcții a creierului
HelloTaste
Șnițel vienez sau Wiener Schnitzel. Rețetă din bucătăria austriacă
x